Διακρίσεις

Διακρίσεις

Στη SingularLogic φέρνουμε την καινοτομία μέσα από τις εφαρμογές μας, τις λύσεις μας κα τις υπηρεσίες μας στις επιχειρήσεις των πελατών μας και των συνεργατών μας. Οι διακρίσεις μας το αποδεικνύουν:

 • Ασημένιο βραβείο στα Cyta Mobile Excellence Awards 2015, στην κατηγορία «Mobile εφαρμογές για Υγεία και Ευεξία», με την εφαρμογή Electronic Health Record – Medinfo που ανέπτυξε η εταιρεία σε συνεργασία με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ.
   
 • Χάλκινο βραβείο στα e-volution awards 2015, στην κατηγορία mobile business, για το Vodfoneforhotels που ανέπτυξε η εταιρεία σε συνεργασία με τη Vodafone.
   
 • Έπαινο τεχνολογικής αριστείας για την τεχνολογία Galaxy στο διαγωνισμό "Made in Greece 2013" .
   
 • Δύο βραβεία στα BITE AWARDS 2013, στην κατηγορία «Εξειδίκευση σε επιχειρηματικούς κλάδους» και συγκεκριμένα στον κλάδο του λιανεμπορίου, με την εφαρμογή  SingularLogic ARTius High Street και στην κατηγορία «ICT λύσεις σε επαγγελματίες»  με την on line υπηρεσία www.orbi.gr

 • Βραβείο για το 2013 στην κατηγορία "ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα" από το ΕΒΕΑ ως αναγνώριση του σταθερού προσανατολισμού της εταιρείας στην καινοτομία και την αξιοποίηση της τεχνολογίας.

 • Υψηλότερη διάκριση από την SAP AG για τη λύση Model Hospital που αφορά στην πιστοποίηση SAP Business All-In-One Qualification. Η διάκριση παρέχεται από την SAP AG σε επιλεγμένες λύσεις για κάθετες αγορές, που έχουν αναπτυχθεί από το δίκτυο των συνεργατών της διεθνώς. Η διαδικασία ήταν εκτενής και αυστηρή,  με βάση συγκεκριμένα κριτήρια πληρότητας και ποιότητας. 
   
 • 1o Βραβείο στα ΒΙΤΕ ΑWARDS 2012 στην κατηγορία ‘Εξειδίκευση σε επιχειρηματικούς κλάδους’ για το Πρότυπο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Νοσοκομείων Model Hospital Management System (MHMS), που αφορούσε στις βέλτιστες πρακτικές αξιοποίησης των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών από επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα.
   
 • Παγκόσμια διάκριση της PCS, μέλος του Ομίλου SingularLogic, από την Oracle για την εφαρμογή PCS Wealth Management. Με το βραβείο αυτό η Oracle αναγνώρισε την PCS για τη συστηματική καινοτομία και αφοσίωση στην εξέλιξη της τεχνολογίας και της επιχειρηματικής αποτελεσματικότητας.
   
 • 1os Πιστοποιημένος από την SAP Οργανισμός παροχής υπηρεσιών Active Quality Management για την Ελλάδα και την Κύπρο.   
   
 • Έπαινο, από τα BITE Awards, στην κατηγορία ‘Ανάπτυξη / Επενδυτική δραστηριότητα’  για το portal www.taxfriend.gr μια ιντερνετική υπηρεσία διαχείρισης αποδείξεων της εφορίας  που αναπτύχθηκε από τη SingularLogic και διατίθεται δωρεάν σε όλους τους φορολογούμενους.