Διευθύνουσα Επιτροπή

Διευθύνουσα Επιτροπή

Μιχάλης Καριώτογλου

Ο Μιχάλης Καριώτογλου είναι Πρόεδρος της SingularLogic. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «Singular A.E.» από το 1984 και βασικό στέλεχος της εταιρείας διατελώντας Διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης και Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης. Είναι κάτοχος πτυχίου B.Sc. Electronic Engineering του Chelsea College και  πτυχίου M.Sc. Communications Engineering από το Imperial College of Science and Technology.
 

Σταύρος Κρασαδάκης

Ο Σταύρος Κρασαδάκης είναι Διευθύνων Σύμβουλος της SingularLogic. Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις μεγάλων εταιρειών. Στη SingularLogic μεταπήδησε από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ Αλβανίας, ενώ στο παρελθόν κατείχε διευθυντικές θέσεις στις εταιρείες Fujitsu Siemens Computers, στην Best-e του Ομίλου Γερμανός, στην Ελληνική Επιστημονική, στην Dow Jones Telerate και στον Όμιλο Καλοφωλιά.

Ο Σταύρος Κρασαδάκης είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Επικοινωνίας (BSc και MSc) του Πανεπιστημίου Βιέννης, ενώ διαθέτει και μεταπτυχιακό  τίτλο  στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από την ΕΕΔΕ.

Τζοάννα Τελειούδη

Η Τζοάννα Τελειούδη είναι Διευθύντρια  Οικονομικών Υπηρεσιών της SingularLogic. Διαθέτει  πολύχρονη εμπειρία στον οικονομικό σχεδιασμό, στον έλεγχο (Financial Planning and Control) και στην ανάλυση των οικονομικών στοιχείων μεγάλων εταιρειών καθώς και στην αξιολόγηση επενδύσεων μέσω της μακρόχρονης ενασχόλησής της τόσο με την ελληνική όσο και με τη διεθνή κεφαλαιαγορά. Στη SingularLogic  διετέλεσε για τέσσερα χρόνια Ηead of Business Control, ενώ μεγάλο μέρος της καριέρας της εργάστηκε στην HSBC Ελλάδος, κατέχοντας για πολλά χρόνια τη θέση της Head of Greek Equities Research & Investment Strategy. Έχει πιστοποίηση CFA και είναι κάτοχος MBA με κατεύθυνση το Financial Management από το Πανεπιστήμιο του Bradford στην Αγγλία καθώς και Bachelor in Business Administration από το American College of Greece.

Γιάννης Μικρογιαννάκης

Ο Γιάννης  Μικρογιαννάκης  είναι Γενικός Διευθυντής στο Sales and Marketing division.  Έχει πολυετή και ενεργητική παρουσία στο Business Software σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες (Softone, Altec, Microsoft, Unisost) πληροφορικής, έχοντας διευθύνει δραστηριότητες Πωλήσεων, Product Marketing, Customer Services, Business Development και R&D στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
 

Γιώργος Αποστολάκης

O Γιώργος Αποστολάκης είναι ο Γενικός Διευθυντής του Integrated Enterprise Solutions Division. Έχει να επιδείξει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στον χώρο Ολοκλήρωσης Πληροφοριακών Συστημάτων, με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία σε θέματα στρατηγικού σχεδιασμού και στη διαχείριση μεγάλων και σύνθετων έργων πληροφορικής τόσο στο Δημόσιο όσο και στον Ιδιωτικό Τομέα. Στο παρελθόν, κατείχε με επιτυχία αντίστοιχες θέσεις στην Intrasoft. Ο Γιώργος είναι κάτοχος πτυχίου B.Sc. σε Computer Science από το Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου M.Sc. σε Advanced Computing από το King's College του Λονδίνου.

Κώστας Γιαννακούλης

O Κώστας Γιαννακούλης, είναι Διευθυντής των Software και Product Development Units. Διαθέτει πολύχρονη και πολύπλευρη εμπειρία στο χώρο του Software, η οποία περιλαμβάνει το σχεδιασμό και την ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων με χρήση τεχνολογιών αιχμής και εξειδίκευση στο Enterprise Development καθώς και στην παροχή υπηρεσιών μέσω Web και "έξυπνων συσκευών".

Στη SingularLogic μεταπήδησε από την εταιρεία IRI στην οποία κατείχε τη θέση του Global Development Center Director. Είναι κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθήνας.

Τασος Αλέφαντος

Ο Τάσος Αλέφαντος είναι Γενικός Διευθυντής του IT Infrastructure Services & Support Division. Διαθέτει πολύχρονη εργασιακή εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις, στους τομείς της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών σε εταιρείες όπως τη LYSYS Group & ENCODE όπου ασκούσε καθήκοντα Συμβούλου Διοίκησης, τη Globo Technologies όπου ασκούσε καθήκοντα CIO (Chief Information Officer), τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών όπου για περισσότερα από 10 χρόνια κατείχε τη θέση του IT & Telecommunications Operations & Data Center Services Manager.

Ο Τάσος είναι κάτοχος ΜBA από το Πανεπιστήμιο του Strathclyde, ενώ οι σπουδές του περιλαμβάνουν πτυχίο Αεροναυπηγού Μηχανικού και δίπλωμα στην Επιστήμη των Υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο του Hatfield.