Διευθύνουσα Επιτροπή

Διευθύνουσα Επιτροπή

Μιχάλης Καριώτογλου

Ο Μιχάλης Καριώτογλου είναι Πρόεδρος της SingularLogic. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «Singular A.E.» από το 1984 και βασικό στέλεχος της εταιρείας διατελώντας Διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης και Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης. Είναι κάτοχος πτυχίου B.Sc. Electronic Engineering του Chelsea College και  πτυχίου M.Sc. Communications Engineering από το Imperial College of Science and Technology.
 

Σταύρος Κρασαδάκης

Ο Σταύρος Κρασαδάκης είναι Διευθύνων Σύμβουλος της SingularLogic. Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις μεγάλων εταιρειών. Στη SingularLogic μεταπήδησε από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ Αλβανίας, ενώ στο παρελθόν κατείχε διευθυντικές θέσεις στις εταιρείες Fujitsu Siemens Computers, στην Best-e του Ομίλου Γερμανός, στην Ελληνική Επιστημονική, στην Dow Jones Telerate και στον Όμιλο Καλοφωλιά.

Ο Σταύρος Κρασαδάκης είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Επικοινωνίας (BSc και MSc) του Πανεπιστημίου Βιέννης, ενώ διαθέτει και μεταπτυχιακό  τίτλο  στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από την ΕΕΔΕ.

Γρηγόρης Σαπουντζάκης

Ο Γρηγόρης Σαπουντζάκης από τη θέση του Συμβούλου Διοίκησης συντονίζει την Οικονομική Διεύθυνση. Με μακρά καριέρα 21 ετών στον Τραπεζικό κλάδο έχει ηγηθεί των διευθύνσεων εταιρικών Χρηματοδοτήσεων της MARFIN και GENIKI ενώ έχει ακόμη εργαστεί στις Τράπεζες Eurobank και ΠΕΙΡΑΙΩΣ σε ανώτερες θέσεις Εμπορικής και Επενδυτικής Τραπεζικής. Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ και κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο του Stirling.

Γιάννης Μικρογιαννάκης

Ο Γιάννης  Μικρογιαννάκης  είναι Γενικός Διευθυντής στο Sales and Marketing division.  Έχει πολυετή και ενεργητική παρουσία στο Business Software σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες (Softone, Altec, Microsoft, Unisost) πληροφορικής, έχοντας διευθύνει δραστηριότητες Πωλήσεων, Product Marketing, Customer Services, Business Development και R&D στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
 

Γιώργος Αποστολάκης

O Γιώργος Αποστολάκης είναι ο Γενικός Διευθυντής του Integrated Enterprise Solutions Division. Έχει να επιδείξει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στον χώρο Ολοκλήρωσης Πληροφοριακών Συστημάτων, με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία σε θέματα στρατηγικού σχεδιασμού και στη διαχείριση μεγάλων και σύνθετων έργων πληροφορικής τόσο στο Δημόσιο όσο και στον Ιδιωτικό Τομέα. Στο παρελθόν, κατείχε με επιτυχία αντίστοιχες θέσεις στην Intrasoft. Ο Γιώργος είναι κάτοχος πτυχίου B.Sc. σε Computer Science από το Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου M.Sc. σε Advanced Computing από το King's College του Λονδίνου.