Δελτία Τύπου

Αθήνα 11 Ιανουαρίου 2017: Μία νέα διάκριση έλαβε η SingularLogic στο πλαίσιο του διαγωνισμού Estia Awards 2017, που διεξήχθη με σκοπό να αναδείξει την ποιότητα και την καινοτομία που εφαρμόζονται στην  ελληνική εστίαση.

Συγκεκριμένα, η SingularLogic έλαβε αργυρό βραβείο, στην κατηγορίαLoyalty program

Αθήνα 14 Δεκεμβρίου 2016: Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να ενισχύσει τη δραστηριότητά της στην αγορά της φιλοξενίας και της μαζικής εστίασης πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία εκδηλώσεις στην Κρήτη, ενώ συμμετείχε στην 3η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, Greek Tourism Expo.

Αθήνα 23 Νοεμβρίου 2016: Ένα νέο έργο πληροφορικής στην αγορά της ενέργειας  ανέλαβε η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, που αφορά στην υλοποίηση Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος για τα ΕΛΤΑ, ως εναλλακτικού παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας.

Αθήνα 13 Οκτωβρίου 2016: Διπλή βράβευση των mobile εφαρμογών της απέσπασε η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, στο πλαίσιο του διαγωνισμού  Cyta Mobile Excellence Awards 2016, η οποία  επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την έμφαση που δίνει η εταιρεία στην υιοθέτηση και εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών και καινοτομιών που δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες της να απολαμβάνουν / παρέχουν σύγχρονες web, mobile &a

Αθήνα 10 Οκτωβρίου 2016: Διεθνή διάκριση έλαβε η SingularLogic, μέλος του ομίλου MIG, στο πλαίσιο των εργασιών του Παγκόσμιου Συνεδρίου Πληροφορικής που διοργάνωσε ο WITSA (Παγκόσμιος Σύνδεσμος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).  

Αθήνα 19 Σεπτεμβρίου 2016: Μία νέα διάκριση έλαβε η SingularLogic, μέλος του ομίλου MIG, στο πλαίσιο του διαγωνισμού  Healthcare Business  Awards 2016 που σκοπό είχε να αναδείξει καινοτόμες λύσεις, υπηρεσίες και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται ή απευθύνονται στον κλάδο Υγείας.  

Αθήνα 12 Σεπτεμβρίου 2016: Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή του IT Infrastructure Services & Support Division της SingularLogic, ανέλαβε πρόσφατα ο κ. Τάσος Αλέφαντος.

Αθήνα, 26 Ιουλίου 2016: H  SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, ολοκλήρωσε με επιτυχία έργο πληροφορικής, που είχε αναλάβει  για την ασφαλιστική εταιρεία ΝΝ Hellas  και αφορούσε στην υλοποίηση Πληροφοριακού Συστήματος Πελατοκεντρικής Διαχείρισης (CRM), για τη βελτίωση και τον εμπλουτισμό των υπηρεσιών που παρέχονται απευθείας από την Εταιρεία στους ασφαλισμένους της (Direct Services).

Αθήνα 19 Ιουλίου 2016: Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, ανακοινώνει τη συμμετοχή της κατά 51%, ως στρατηγικός επενδυτής, στο μετοχικό κεφάλαιο της SenseOne Technologies.

Αθήνα 29 Ιουνίου 2016: Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αξιολογήσεις επαναπιστοποίησης από την Bureau Veritas Certification για τα Διαχειριστικά Συστήματα ISO 9001, ISO 14001 και ISO 27001.

Σελίδες