Ενημέρωση Τύπου

PCS: στις 20 κορυφαίες Ευρωπαϊκες εταιρείες, με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Αθήνα, 12 Ιουνίου 2017:  Η PCS, θυγατρική της SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, αναδείχθηκε στις 20 καλύτερες εταιρείες, στην κατηγορία της, με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη.  
Η PCS αναδείχθηκε στη φετινή κατάταξη μαζί με άλλες 99 εταιρείες στην Ευρώπη. Στην ετήσια έρευνα που διεξήχθη σε ευρωπαϊκό επίπεδο συμμετείχαν 2.340 εταιρείες που απασχολούν 1,5 εκατομμύριο εργαζομένους. Η λίστα Best Workplaces in Europe αναδεικνύει οργανισμούς στην Ευρώπη, που είναι αφιερωμένες στη διατήρηση μιας κουλτούρας υψηλής εμπιστοσύνης για τους υπαλλήλους. Η PCS κατέλαβε την 11η θέση στην κατηγορία των 20 καλύτερων εταιρειών με λιγότερους από 50 εργαζόμενους, ως επισφράγισμα της υψηλής κατάταξης για τρία συναπτά έτη στην τοπική λίστα.

Η έρευνα διεξήχθη από την εταιρεία “Great Place to Work”, μια παγκόσμια ερευνητική, συμβουλευτική και εκπαιδευτική εταιρεία που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο και έχει δραστηριότητες σε 50 χώρες. Η εταιρεία Great Place to Work® αξιολογεί της απαντήσεις των εργαζομένων στην έρευνα Trust Index® και καθορίζει τη λίστα των εταιρειών, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν τη γνώμη των εργαζομένων σε επίπεδο εμπιστοσύνης, υπερηφάνειας και συντροφικότητας. Λαμβάνει επίσης υπόψιν την άποψη της διοίκησης μέσω του ερωτηματολογίου Culture Audit®, το οποίο παρέχει πληροφορίες για τις πολιτικές, τα προγράμματα και τις πρακτικές της εταιρείας σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού.

O κ. Γιώργος Ξενόφος, Διευθύνων Σύμβουλος της PCS δήλωσε σχετικά: «Είμαι πραγματικά ευτυχής για αυτή την αναγνώριση αφού η εμπιστοσύνη, η περηφάνεια και η συντροφικότητα αποτελούν μερικούς από τους λόγους για τους οποίους οι εργαζόμενοί μας επιλέγουν ως εργασιακό περιβάλλον την PCS. Εμείς από την πλευρά μας ενθαρρύνουμε κι επιβραβεύουμε έμπρακτα την ανάπτυξη των εργαζομένων μας και δίνουμε τεράστια έμφαση, ώστε να παρέχουμε ένα άριστο περιβάλλον  εργασίας που ευνοεί και την ανάληψη και την επίτευξη υψηλότερων στόχων».

Περισσότερα για τη λίστα 2017 Best Workplaces in Europe: www.greatplacetowork.net

Σχετικά με την PCS
Η Professional Computer Services AE, θυγατρική της SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, δραστηριοποιείται από το 1992 στην παροχή ολοκληρωμένων κάθετων συστημάτων πληροφορικής και υπηρεσιών για τον ευρύτερο Χρηματοπιστωτικό τομέα. Συγκεκριμένα διαθέτει λύσεις  που αφορούν: Υπηρεσίες θεματοφυλακής, Διαχείριση Αμοιβαίων Κεφαλαίων, Wealth Management, Private Banking, Fund Management, Μετοχολόγιο εταιρειών εισηγμένων στο ΧΑΑ & ΧΑΚ, Αναδοχές / Δημόσιες Προτάσεις / Δημόσιες Προσφορές / IPO.
H PCS έχει επεκτείνει σημαντικά τις δραστηριότητες σε ξένες αγορές (Μάλτα, Ρουμανία, Λουξεμβούργο, Βουλγαρία, Κύπρο, Σερβία, Τουρκία, Πολωνία και Κένυα) έχοντας υλοποιήσει πληθώρα εξειδικευμένων λύσεων σε μερικές από τις μεγαλύτερες Τράπεζες και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.pcs.gr