Ενημέρωση Τύπου

Πολλαπλή βράβευση της SingularLogic

Αθήνα 5 Ιουλίου 2017: Συνολικά 6 βραβεία (τρία Gold, δύο Silver και ένα Bronze) απέσπασε η SingularLogic για τις εφαρμογές της, στο πλαίσιο του διαγωνισμού  Business IT Excellence Awards 2017, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την έμφαση που δίνει η εταιρεία στην υιοθέτηση και εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών και καινοτομιών σε προϊόντα και υπηρεσίες της.            

Παράλληλα, η εταιρεία απέσπασε και Grand Award, βραβείο που απονεμήθηκε σε εταιρείες που είχαν συγκεντρώσει τουλάχιστον τέσσερα βραβεία, δύο εκ των οποίων έπρεπε να είναι Gold.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία απέσπασε

Χρυσό βραβείο, στην κατηγορία “Εξωστρεφή Πληροφοριακά συστήματα και διαδικτυακές εφαρμογές και υπηρεσίες” με το καινοτόμο σύστημα που ανέπτυξε για το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και αφορά «Αλληλεπιδραστικές Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Προδικασίας – On Line Εξυπηρέτηση Δικηγόρων, Δικαστών και Πολιτών».

Χρυσό βραβείο, στην κατηγορία “Πακέτα Λογισμικού ERP/CRMμε τη σουίτα εφαρμογών SingularLogic Galaxy ERP/CRM

Χρυσό βραβείο ως εταιρεία, στην κατηγορία “Προμηθευτής Λογισμικού” αφού οι εφαρμογές και οι λύσεις της SingularLogic για περισσότερο από 40 χρόνια αποτέλεσαν το μέσο για χιλιάδες επιχειρήσεις και επαγγελματίες ώστε να προσεγγίσουν την πληροφορική.  

Ασημένιο βραβείο, στην κατηγορία “CRM & Ψηφιακό Marketing” για την υλοποίηση λύσης Oracle CX Marketing Cloud στη Forthnet με στόχο την ολοκληρωμένη διαχείριση ενεργειών ψηφιακού marketing προς τους συνδρομητές των υπηρεσιών Nova.

Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία “Έρευνας και Ανάπτυξης” για το πρόγραμμα ενίσχυσης νοητικών λειτουργιών Sociable, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε ηλικιωμένους σε συνεργασία με τους επαγγελματίες υγείας να διασκεδάσουν  και παράλληλα να ασκήσουν  τη μνήμη, την προσοχή, την κρίση και τις υπόλοιπες γνωστικές τους λειτουργίες.

Χάλκινο βραβείο, στην κατηγορία “Άλλος κλάδος” για την υλοποίηση συστήματος εισροών-εκροών SingularLogic Station Manager, σε 100 πρατήρια της Avin Oil

Η αναγνώριση των προσπαθειών της SingularLogic  αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβράβευσή της. Η εταιρεία θα συνεχίσει να αναπτύσσει και να προσφέρει προϊόντα και λύσεις που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής, με τελικό σκοπό να βοηθήσει τους πελάτες της, ανθρώπους και οργανισμούς, να γίνουν αποδοτικότεροι.