Διακρίσεις

Διακρίσεις

Στη SingularLogic φέρνουμε την καινοτομία μέσα από τις εφαρμογές μας, τις λύσεις μας κα τις υπηρεσίες μας στις επιχειρήσεις των πελατών μας και των συνεργατών μας. Οι διακρίσεις μας το αποδεικνύουν:

 • Η SingularLogic διακρίθηκε με Bronze Award στα HR AWARDS 2020 για την υιοθέτηση καινοτόμων πρακτικών τεχνολογίας, με στόχο την προστασία των εργαζομένων της από την εξάπλωση του COVID-19. H Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού με γνώμονα τη δημιουργία ενός ασφαλέστερου εργασιακού περιβάλλοντος, εισήγαγε συγκεκριμένες ανθρωποκεντρικές πρακτικές για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Μία από αυτές ήταν η αξιοποίηση των λύσεων #ΙοΤ και της τεχνογνωσίας της θυγατρικής #SenseOne, που συνέβαλε στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των εργαζομένων.

 

 • Bronze Award για τη SingularLogic και την Παπαστράτος, στα Impact Business IT Excellence Awards 2020 για τη δημιουργία και την αξιοποίηση αντίστοιχα, της web πλατφόρμας ιχνηλασιμότητας των προϊόντων καπνού που διακινεί το Αποκλειστικό Δίκτυο Διανομής της Papastratos, διασφαλίζοντας την συμμόρφωσή τους στην Ευρωπαϊκή Οδηγία και συμβάλλοντας στην καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου προϊόντων καπνού.

 

 • Το Ευρωπαϊκό έργο NeMo «Hyper-Network for electroMobility» στο οποίο η SingularLogic είναι βασικός εταίρος, τιμήθηκε με το 1ο βραβείο της διοργάνωσης "MOBI Grand Challenge Phase II Citopia" 2019, στο Los Angeles των ΗΠΑ, στην κατηγορία “Most Feasible Entry”, ως την πλέον εφικτή και υλοποιήσιμη λύση για τη βελτίωση της ανθρώπινης κινητικότητας, με χρήση τεχνολογίας blockchain.

 • Η SenseOne, μέλος του ομίλου SingularLogic έλαβε Gold Award στα Energy Mastering Awards 2019 στην κατηγορία Energy Monitoring Technologies για τη λύση «Υπηρεσία IoE monitoring μέσω της SenseOne IoT Platform»

 

 • Silver Award για την εφαρμογή Personal Health Record (PHR) στα Healthcare Business Awards 2019 στην κατηγορία Ψηφιακές εφαρμογές για την ενημέρωση και ολοκληρωμένη φροντίδα ασθενών. 

 

 • Η SenseOne, μέλος του Ομίλου SingularLogic και η εταιρεία Πλαστικά Θράκης Συσκευασίας ΑΒΕΕ, μέλος του Ομίλου Πλαστικά Θράκης, έλαβαν Xρυσό Bραβείο στην κατηγορία “Internet of Things” στα Impact Business IT Excellence Awards 2019, για τη βέλτιστη αξιοποίηση της ενεργειακής και λειτουργικής αποδοτικότητας των βιομηχανικών εγκαταστάσεων της δεύτερης, μέσω της καινοτόμου πλατφόρμας SenseOne IoT.

 

 • Ασημένιο Βραβείο για τη SingularLogic και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς Πηλίου- Ζαγορίν, στην κατηγορία «Μεταποίηση/Βιομηχανία», στα Impact Business IT Excellence Awards 2019, για την αξιοποίηση του πληροφοριακού συστήματος Galaxy της SingularLogic, το οποίο συνέβαλε στη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας, της αποτελεσματικότητας και τη μείωση κόστους του Συνεταιρισμού.

 

 • Bronze βραβείο στα Sales Excellence Awards 2019, έλαβε η SingularLogic για το έργο αναβάθμισης της omnichannel εμπειρίας των πελατών και την ενίσχυση των πωλήσεων της Sephora Greece.

 

 • H SingularLogic βραβεύτηκε από την Oracle, ως "Partner of the Year: Cloud Implementation Excellence", στο πλαίσιο του Oracle Partner Executive Forum για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη (CEE), που έγινε στη Λουμπλιάνα τον Μάρτιο του 2019. Η διάκριση αφορά στις επιτυχημένες υλοποιήσεις έργων Cloud βάσει βέλτιστων πρακτικών υλοποίησης. Ταυτόχρονα, η SingularLogic είναι ένας από τους ελάχιστους συνεργάτες στη CEE με πιστοποίηση κατά CEI (Cloud Excellence Implementer) για το Engagement Cloud.

 

 • Τον Σεπτέμβριο του 2018 η SingularLogic βραβεύτηκε από την Alliance For Digital Employability (AFDEmp) για την συνεισφορά της στην καταπολέμηση της ανεργίας και την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων στον κλάδο της Πληροφορικής, μέσω της συμμετοχής της στα προγράμματα δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας Coding Bootcamps.

 

 • Δύο χρυσά βραβεία στα BITE AWARDS 2018 στην κατηγορία "Επιχειρησιακές Εφαρμογές" σε συνεργασία με την HELEXPO-ΔΕΘ για την υλοποίηση της ολοκληρωμένης λύσης Galaxy ERP και CRM και στην κατηγορία "Λιανεμπόριo" σε συνεργασία με την OXFORD COMPANY για την υλοποίηση έργου βασισμένου στην πλατφόρμα Galaxy.

 

 • Ασημένιο βραβείο στα BITE AWARDS 2018 στην κατηγορία "Εφαρμογές και Λύσεις για την Κεντρική και Αποκεντρωμένη Δημόσια Διοίκηση", έλαβε η πλατφόρμα συναλλαγών του πολίτη με τους ΟΤΑ eLocalGovernments.gr, της SingularLogic.

 

 • Χάλκινο βραβείο στα BITE AWARDS 2018 στην κατηγορία "Εξειδικευμένες Εφαρμογές σε Επιχειρηματικούς Κλάδους", έλαβε η εφαρμογη AGRIPHARM που βασίζεται στην πλατφόρμα Galaxy. 

 

 • H SingularLogic βραβεύτηκε  από την Oracle με το "Customer Advocacy Βραβείο" στο "Oracle Partner Day CEE", που πραγματοποιήθηκε στις 21/3/2018 στο Βουκουρέστι.

 

 • Αργυρό βραβείο, στα Estia Awards 2017, στην κατηγορίαLoyalty program για τo Σύστημα Πιστότητας Πελατών - My Starbucks Rewards, που έχει υλοποιήσει η εταιρεία για την Starbucks στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

 

 • Εταιρική επωνυμία για το 2016, στην κατηγορία των εταιρειών τεχνολογίας και στο πλαίσιο του διαγωνισμού Corporate Superbrands Greece 2016”, ενός παγκόσμιου θεσμού που πραγματοποιείται και στην Ελλάδα.

 

 • Χρυσό  βραβείο, έλαβε η εταιρεία στα «Cyta Mobile Excellence Awards» 2016,στην κατηγορία “In-Store Mobile App for Buyers”, για την εφαρμογή  «SkipTheLine» που υλοποίησε για τα Goody's Burger House και Αργυρό βραβείο στην κατηγορία “Mobile App for Consumers”, για την εφαρμογή που υλοποίησε για τον προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος  Elpedison.

 

 •  Τιμητική διάκριση στα «WITSA Global ICT Excellence Awards 2016» " για την “ταχύτατη, αξιόπιστη και ποιοτική συλλογή, επεξεργασία και μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων που αναλαμβάνει και υλοποιεί η εταιρεία από το 1981 έως σήμερα με μεγάλη επιτυχία, για το Υπουργείο Εσωτερικών”.

 

 • Ασημένιο βραβείο στα HealthCare Business Awards 2016, στην κατηγορία «Ψηφιακές εφαρμογές για την ολοκληρωμένη φροντίδα ασθενών», με τον Ηλεκτρονικό Φάκελο Υγείας.

 

 • Ασημένιο βραβείο στα Cyta Mobile Excellence Awards 2015, στην κατηγορία «Mobile εφαρμογές για Υγεία και Ευεξία», με την εφαρμογή Electronic Health Record – Medinfo που ανέπτυξε η εταιρεία σε συνεργασία με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ.
   
 • Χάλκινο βραβείο στα e-volution awards 2015, στην κατηγορία mobile business, για το Vodfoneforhotels που ανέπτυξε η εταιρεία σε συνεργασία με τη Vodafone.
   
 • Έπαινο τεχνολογικής αριστείας για την τεχνολογία Galaxy στο διαγωνισμό "Made in Greece 2013" .
   
 • Δύο βραβεία στα BITE AWARDS 2013, στην κατηγορία «Εξειδίκευση σε επιχειρηματικούς κλάδους» και συγκεκριμένα στον κλάδο του λιανεμπορίου, με την εφαρμογή  SingularLogic ARTius High Street και στην κατηγορία «ICT λύσεις σε επαγγελματίες»  με την on line υπηρεσία www.orbi.gr

 • Βραβείο για το 2013 στην κατηγορία "ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα" από το ΕΒΕΑ ως αναγνώριση του σταθερού προσανατολισμού της εταιρείας στην καινοτομία και την αξιοποίηση της τεχνολογίας.

 • Υψηλότερη διάκριση από την SAP AG για τη λύση Model Hospital που αφορά στην πιστοποίηση SAP Business All-In-One Qualification. Η διάκριση παρέχεται από την SAP AG σε επιλεγμένες λύσεις για κάθετες αγορές, που έχουν αναπτυχθεί από το δίκτυο των συνεργατών της διεθνώς. Η διαδικασία ήταν εκτενής και αυστηρή,  με βάση συγκεκριμένα κριτήρια πληρότητας και ποιότητας. 
   
 • 1o Βραβείο στα ΒΙΤΕ ΑWARDS 2012 στην κατηγορία ‘Εξειδίκευση σε επιχειρηματικούς κλάδους’ για το Πρότυπο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Νοσοκομείων Model Hospital Management System (MHMS), που αφορούσε στις βέλτιστες πρακτικές αξιοποίησης των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών από επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα.
   
 • Παγκόσμια διάκριση της PCS, μέλος του Ομίλου SingularLogic, από την Oracle για την εφαρμογή PCS Wealth Management. Με το βραβείο αυτό η Oracle αναγνώρισε την PCS για τη συστηματική καινοτομία και αφοσίωση στην εξέλιξη της τεχνολογίας και της επιχειρηματικής αποτελεσματικότητας.
   
 • 1os Πιστοποιημένος από την SAP Οργανισμός παροχής υπηρεσιών Active Quality Management για την Ελλάδα και την Κύπρο.   
   
 • Έπαινο, από τα BITE Awards, στην κατηγορία ‘Ανάπτυξη / Επενδυτική δραστηριότητα’  για το portal www.taxfriend.gr μια ιντερνετική υπηρεσία διαχείρισης αποδείξεων της εφορίας  που αναπτύχθηκε από τη SingularLogic και διατίθεται δωρεάν σε όλους τους φορολογούμενους.

 

Σφάλμα | SingularLogic