Ενημέρωση Τύπου

SingularLogic | Ενημέρωση σχετικά με τον COVID-19

SingularLogic | Ενημέρωση σχετικά με τον COVID-19

Αγαπητοί Πελάτες και Συνεργάτες,

Στο πλαίσιο των κρίσιμων εξελίξεων της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στη χώρα μας, στη SingularLogic έχουμε υιοθετήσει μία σειρά προληπτικών μέτρων που στοχεύουν στην προστασία των εργαζομένων μας, στην αδιάλειπτη παροχή υπηρεσιών και υποστήριξη των πελατών μας, αλλά και στην προσπάθεια περιορισμού της μετάδοσης του COVID-19.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας τα στελέχη μας, έχοντας εξοπλιστεί πλήρως, θα εργάζονται σε κυλιόμενη βάση απομακρυσμένα, από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, διασφαλίζοντας την ομαλή συνέχιση των δραστηριοτήτων μας και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Επιπρόσθετα, τα στελέχη μας δεν θα συμμετέχουν σε συναντήσεις και επαγγελματικά ταξίδια, με σκοπό τον περιορισμό των προσωπικών επαφών. Ωστόσο, όλες οι απαραίτητες συναντήσεις θα πραγματοποιούνται με ψηφιακά μέσα τηλεδιάσκεψης.

Στη SingularLogic παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις, ώστε να ανταποκριθούμε εγκαίρως στις προκλήσεις αυτής της δύσκολης περιόδου, διαφυλάσσοντας την υγεία των ανθρώπων μας, των συνεργατών και των πελατών μας και συνεχίζοντας να προσφέρουμε με συνέπεια τις υπηρεσίες μας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας στην επιβεβλημένη προσωρινή αλλαγή του τρόπου συνεργασίας μας και ευελπιστούμε στην ταχεία ύφεση αυτής της κρίσης και στη γρήγορη επαναφορά της κοινωνίας μας στην κανονικότητα. 

Με εκτίμηση,

SingularLogic