Πελάτες - Έργα
ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική

H ΡΕΑ Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική ιδρύθηκε το 2007, και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες  κλινικές της Αθήνας, η οποία παρέχει μαιευτικές και γυναικολογικές υπηρεσίες, διαθέτει 14 Διαγνωστικά Εργαστήρια, Εξωτερικά Ιατρεία και 2 Εξειδικευμένα Κέντρα.
 

ΡΕΑ - Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Η SingularLogic ανέλαβε το έργο της εγκατάστασης και υποστήριξης Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος  για την Κλινική ΡΕΑ.

Το σύστημα καλύπτει όλο το εύρος των δραστηριοτήτων της Νοσηλευτικής Μονάδας αφού περιλαμβάνει Hospital Information System (HIS), σύστημα διαχείρισης Επιχειρησιακών πόρων (ERP), καθώς και LIS και RIS.  

Δείτε Επίσης

Η SingularLogic ανέλαβε την υλοποίηση και υποστήριξη συστήματος ηλεκτρονικού φακέλου υγείας και mobile εφαρμογής για τις νοσηλευτικές μονάδες του Ομίλου Υγεία.
Το 2007, σε συνεργασία με τη Singular Logic Bulgaria, η εταιρεία υλοποίησε με επιτυχία το ολοκληρωμένο σύστημα SingularLogic Enterprise ERP. Με την πάροδο του χρόνου, το πρόγραμμα εξελίχθηκε, και...
Η P.I.C. Co. SA και η Singular Logic Bulgaria συνεργάζονται από το 2004, όταν η εταιρεία ολοκλήρωσε με επιτυχία την υλοποίηση του SingularLogic Enterprise ERP. Στο επόμενο στάδιο, προστέθηκε το...