Πελάτες - Έργα
CARREFOUR - ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η Μαρινόπουλος, είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική λιανεμπορική αλυσίδα με πρωταγωνιστικό ρόλο στην εγχώρια αγορά εδώ και 50 χρόνια.

Η Μαρινόπουλος ίδρυσε το πρώτο ελληνικό σούπερ μάρκετ το 1962 ,το 2012 κατέστη αποκλειστική δικαιοδόχος των σημάτων Carrefour σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Σήμερα το δίκτυο των καταστημάτων της εταιρείας περιλαμβάνει συνολικά πάνω από 550 καταστήματα πανελλαδικά, ενώ αναπτύσσοντας δραστηριότητα εκτός συνόρων διαθέτει 29 καταστήματα σε  4 χώρες.

ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - ERP

Η SingularLogic ανέλαβε για τον όμιλο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ την υλοποίηση έργου που περιλαμβάνει υπηρεσίες προσαρμογής, παραμετροποίησης, ανάπτυξης, εγκατάστασης, εκπαίδευσης και υποστήριξης  SAP ERP, το οποίο αποτελεί το νέο κεντρικό Back Office σύστημα του Ομίλου.  

Δείτε Επίσης

Η SingularLogic ανέλαβε την υλοποίηση και υποστήριξη συστήματος ηλεκτρονικού φακέλου υγείας και mobile εφαρμογής για τις νοσηλευτικές μονάδες του Ομίλου Υγεία.
Το 2007, σε συνεργασία με τη Singular Logic Bulgaria, η εταιρεία υλοποίησε με επιτυχία το ολοκληρωμένο σύστημα SingularLogic Enterprise ERP. Με την πάροδο του χρόνου, το πρόγραμμα εξελίχθηκε, και...
Η P.I.C. Co. SA και η Singular Logic Bulgaria συνεργάζονται από το 2004, όταν η εταιρεία ολοκλήρωσε με επιτυχία την υλοποίηση του SingularLogic Enterprise ERP. Στο επόμενο στάδιο, προστέθηκε το...