Πελάτες - Έργα
ΓΑΛΑΞΙΑΣ SUPERMARKET - GR

Ο Όμιλος ΠΕΝΤΕ Α.Ε. – «ΓΑΛΑΞΙΑΣ», δραστηριοποιείται στην εμπορία τροφίμων και καταναλωτικών αγαθών.

Ο Όμιλος έχει μακρόχρονη παρουσία στον κλάδο και διαθέτει δίκτυο 136 καταστημάτων Σούπερ Μάρκετ,  με το διακριτικό τίτλο «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» σε όλη την Ελλάδα.

ΓΑΛΑΞΙΑΣ - ERP

Η SingularLogic ανέλαβε για τον όμιλο ΠΕΝΤΕ Α.Ε. - ΓΑΛΑΞΙΑΣ, την υλοποίηση πληροφοριακού συστήματος το οποίο βασίζεται σε SAP ERP, παρέχοντας πέραν του λογισμικού, υπηρεσίες  προσαρμογής, παραμετροποίησης, ανάπτυξης, εγκατάστασης, εκπαίδευσης και υποστήριξης. Το νέο πληροφοριακό σύστημα καλύπτει τις ανάγκες των κεντρικών γραφείων του ομίλου.

Δείτε Επίσης

Η επιλογή Ο Δήμος Πειραιά για τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του, εμπιστεύτηκε την πολυετή εμπειρία που διαθέτει η SingularLogic στην παροχή ευέλικτων λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού σε Οργανισμούς...
Η SingularLogic ανέλαβε την υλοποίηση και υποστήριξη συστήματος ηλεκτρονικού φακέλου υγείας και mobile εφαρμογής για τις νοσηλευτικές μονάδες του Ομίλου Υγεία.
Η SingularLogic υλοποίησε με επιτυχία το ολοκληρωμένο σύστημα SingularLogic Enterprise ERP. Με την πάροδο του χρόνου, το πρόγραμμα εξελίχθηκε, και σήμερα το σύστημα περιλαμβάνει την προσαρμοσμένη...
H SingularLogic ανέλαβε την  υλοποίηση της Κεντρικής Διαδικτυακής Πύλης του ΟΤΕ (www.ote.gr), μέσω της χρήσης τεχνολογιών αιχμής και της υιοθέτησης προηγμένων αρχιτεκτονικών.