Πελάτες - Έργα
OLYMPUS PLAZA A.E.

Το δίκτυο καταστημάτων Olympus Plaza Food Parks του ομίλου Everest  αποτελείται από 9 πολυχώρους εστίασης σε Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών στο Εθνικό οδικό δίκτυο και στην Εγνατία Οδό με πολλαπλά σημεία πώλησης τα οποία εξυπηρετούν καθημερινά χιλιάδες ταξιδιώτες διαθέτοντας πάνω από 20.000 κωδικούς προϊόντων.

Olympus Plaza - Outsourcing Retail Management System

Η Olympus Plaza ανέθεσε στην SingularLogic, την λειτουργία των συστημάτων πληροφορικής και των επιχειρησιακών διαδικασιών των καταστημάτων λιανικής της (μοντέλο outsourcing).  

Οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους πληροφοριακά συστήματα σε όλα τα σημεία πώλησης εντός των σταθμών, αξιοποιώντας το  προηγμένο σύστημα διαχείρισης λιανικής SingularLogic Retail System, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες της εστίασης, σε σύνδεση με το Datacenter της SingularLogic.

Δείτε Επίσης

Η SingularLogic ανέλαβε την υλοποίηση και υποστήριξη συστήματος ηλεκτρονικού φακέλου υγείας και mobile εφαρμογής για τις νοσηλευτικές μονάδες του Ομίλου Υγεία.
Το 2007, σε συνεργασία με τη Singular Logic Bulgaria, η εταιρεία υλοποίησε με επιτυχία το ολοκληρωμένο σύστημα SingularLogic Enterprise ERP. Με την πάροδο του χρόνου, το πρόγραμμα εξελίχθηκε, και...
Η P.I.C. Co. SA και η Singular Logic Bulgaria συνεργάζονται από το 2004, όταν η εταιρεία ολοκλήρωσε με επιτυχία την υλοποίηση του SingularLogic Enterprise ERP. Στο επόμενο στάδιο, προστέθηκε το...