Πελάτες - Έργα
OLYMPUS PLAZA A.E.

Το δίκτυο καταστημάτων Olympus Plaza Food Parks του ομίλου Everest  αποτελείται από 9 πολυχώρους εστίασης σε Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών στο Εθνικό οδικό δίκτυο και στην Εγνατία Οδό με πολλαπλά σημεία πώλησης τα οποία εξυπηρετούν καθημερινά χιλιάδες ταξιδιώτες διαθέτοντας πάνω από 20.000 κωδικούς προϊόντων.

Olympus Plaza - Outsourcing Retail Management System

Η Olympus Plaza ανέθεσε στην SingularLogic, την λειτουργία των συστημάτων πληροφορικής και των επιχειρησιακών διαδικασιών των καταστημάτων λιανικής της (μοντέλο outsourcing).  

Οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους πληροφοριακά συστήματα σε όλα τα σημεία πώλησης εντός των σταθμών, αξιοποιώντας το  προηγμένο σύστημα διαχείρισης λιανικής SingularLogic Retail System, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες της εστίασης, σε σύνδεση με το Datacenter της SingularLogic.

Δείτε Επίσης

Η επιλογή Ο Δήμος Πειραιά για τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του, εμπιστεύτηκε την πολυετή εμπειρία που διαθέτει η SingularLogic στην παροχή ευέλικτων λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού σε Οργανισμούς...
Η SingularLogic ανέλαβε την υλοποίηση και υποστήριξη συστήματος ηλεκτρονικού φακέλου υγείας και mobile εφαρμογής για τις νοσηλευτικές μονάδες του Ομίλου Υγεία.
Η SingularLogic υλοποίησε με επιτυχία το ολοκληρωμένο σύστημα SingularLogic Enterprise ERP. Με την πάροδο του χρόνου, το πρόγραμμα εξελίχθηκε, και σήμερα το σύστημα περιλαμβάνει την προσαρμοσμένη...
H SingularLogic ανέλαβε την  υλοποίηση της Κεντρικής Διαδικτυακής Πύλης του ΟΤΕ (www.ote.gr), μέσω της χρήσης τεχνολογιών αιχμής και της υιοθέτησης προηγμένων αρχιτεκτονικών.