Πελάτες - Έργα
CHIPITA

Η Chipita είναι εταιρία Ελληνικής προέλευσης με ισχυρή παρουσία σε παγκόσμιο επίπεδο και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων αρτοποιίας & σοκολατοποιΐας. Η παρουσία της σε περισσότερες από 35 χώρες, όπου απασχολεί 9.000 άτομα, την κατατάσσει σε έναν από τους σημαντικούς παίκτες στις κατηγορίες των γλυκών και αλμυρών snacks.
Η Chipita διατηρεί παραγωγικά εργοστάσια σε 6 χώρες, Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Πολωνία, Ρωσία και Αμερική με 62 παραγωγικές γραμμές.
 

Chipita - ERP

Η SingularLogic υλοποίησε το SAP Business Suite στην εταιρία CHIPITA. Στην πρώτη φάση υλοποιήθηκαν οι λειτουργίες της μητρικής στα κεντρικά και σε όλα τα υποκαταστήματα στην Ελλάδα.

Σε δεύτερη φάση εντάχθηκαν στο περιβάλλον SAP οι θυγατρικές εταιρίες του εξωτερικού. (Chipita Βουλγαρίας, Chipita Foods Βουλγαρίας, Chipita Ρουμανίας, Chipita St. Petersburg Ρωσίας), οι οποίες λειτουργούν παραγωγικά.
 
 

Δείτε Επίσης

Η SingularLogic ανέλαβε την υλοποίηση και υποστήριξη συστήματος ηλεκτρονικού φακέλου υγείας και mobile εφαρμογής για τις νοσηλευτικές μονάδες του Ομίλου Υγεία.
Το 2007, σε συνεργασία με τη Singular Logic Bulgaria, η εταιρεία υλοποίησε με επιτυχία το ολοκληρωμένο σύστημα SingularLogic Enterprise ERP. Με την πάροδο του χρόνου, το πρόγραμμα εξελίχθηκε, και...
Η P.I.C. Co. SA και η Singular Logic Bulgaria συνεργάζονται από το 2004, όταν η εταιρεία ολοκλήρωσε με επιτυχία την υλοποίηση του SingularLogic Enterprise ERP. Στο επόμενο στάδιο, προστέθηκε το...