Πελάτες - Έργα
EUROBANK

Ο όμιλος Eurobank είναι ένας Ευρωπαϊκός τραπεζικός οργανισμός, με σύνολο ενεργητικού € 73,6 δισ. που προσφέρει τραπεζικές υπηρεσίες σε οκτώ χώρες.

Η Eurobank είναι η δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα, ενώ  κατατάσσεται μεταξύ των ηγετικών τραπεζών στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και τη Σερβία. 

Eurobank - Siebel CRM

Η SingulaLogic έχει αναλάβει για λογαριασμό της Eurobank την ανάπτυξη μιάς σειράς από λύσεις, οι οποίες βασίζονται σε πλατφόρμα Siebel και πιο συγκεκριμένα:

  • για το e-Banking υλοποίηση Contact Management Center για την παρακολούθηση των αιτημάτων των πελατών
  • για το Private Banking υλοποίηση εργαλείου Sales Force Automation
  • για την Eurobank Cards εγκατάσταση Campaign Management Tool (CMT) και
  • για το Personal Banking υλοποίηση Siebel Marketing 
     

Δείτε Επίσης

Η SingularLogic ανέλαβε την υλοποίηση και υποστήριξη συστήματος ηλεκτρονικού φακέλου υγείας και mobile εφαρμογής για τις νοσηλευτικές μονάδες του Ομίλου Υγεία.
Το 2007, σε συνεργασία με τη Singular Logic Bulgaria, η εταιρεία υλοποίησε με επιτυχία το ολοκληρωμένο σύστημα SingularLogic Enterprise ERP. Με την πάροδο του χρόνου, το πρόγραμμα εξελίχθηκε, και...
Η P.I.C. Co. SA και η Singular Logic Bulgaria συνεργάζονται από το 2004, όταν η εταιρεία ολοκλήρωσε με επιτυχία την υλοποίηση του SingularLogic Enterprise ERP. Στο επόμενο στάδιο, προστέθηκε το...