Διευθύνουσα Επιτροπή

Διευθύνουσα Επιτροπή

Μιχάλης Καριώτογλου

Ο Μιχάλης Καριώτογλου είναι Πρόεδρος της SingularLogic. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «Singular A.E.» από το 1984 και βασικό στέλεχος της εταιρείας διατελώντας Διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης και Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης. Είναι κάτοχος πτυχίου B.Sc. Electronic Engineering του Chelsea College και  πτυχίου M.Sc. Communications Engineering από το Imperial College of Science and Technology.

Γιώργος Κωνσταντόπουλος

Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της SingularLogic, είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, με πολυετή πετυχημένη σταδιοδρομία σε διεθνείς εταιρείες πληροφορικής. Ένας από τους ιδρυτές της εταιρείας Byte Computer και Managing Director της, έχει διατελέσει στέλεχος των IBM και Lotus και έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως Oracle, Microsoft, SAP, Google, Cisco και HP.  Τα τελευταία χρόνια είχε δραστηριότητες στην αγορά πληροφορικής με έδρα το Λονδίνο. Είναι πτυχιούχος BTECH, Electrical Engineering Technology του Ryerson University Toronto, Ontario, Canada, καθώς και του University of Waterloo, Ontario, Canada, σε General Engineering.

Θεοδώρα Μπενετάτου

Η Θεοδώρα Μπενετάτου, Γενική Οικονομική Διευθύντρια της SingularLogic, διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.  Πριν την ένταξη της στην SingularLogic, τον Ιανουάριο του 2018 , διετέλεσε για μία δεκαετία Head of Planning & Control στον όμιλο Marfin Investment Group, όπου κατείχε επιτελικές θέσεις στις θυγατρικές του ομίλου: μέλος του διοικητικού συμβουλίου/αντιπρόεδρος της Skyserv Ηandling (2013-2015) και μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Sunce Koncern dd Κροατίας (2011-2017).  Έχει σημαντική εμπειρία στους κλάδους υγείας, μεταφορών, real estate, τροφίμων και τουρισμού και έχει εργασθεί για περισσότερο από 10 χρόνια στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας ως Reporting & Control Manager (Wind Hellas, 1996-2007).  Η Θεοδώρα, είναι κάτοχος πτυχίου Δημόσιας διοίκησης από το Πάντειο Πανεπιστήμιο με εξειδίκευση στην Δημόσια Οικονομική και MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι μέλος του Οικονομικού Eπιμελητηρίου Ελλάδος και κατέχει άδεια λογιστή Α’ τάξης και επαγγελματική πιστοποίηση διεθνών λογιστικών προτύπων από το ACCA.