Διευθύνουσα Επιτροπή

Διευθύνουσα Επιτροπή

Μιχάλης Καριώτογλου

Ο Μιχάλης Καριώτογλου είναι Πρόεδρος της SingularLogic. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «Singular A.E.» από το 1984 και βασικό στέλεχος της εταιρείας διατελώντας Διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης και Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης. Είναι κάτοχος πτυχίου B.Sc. Electronic Engineering του Chelsea College και  πτυχίου M.Sc. Communications Engineering από το Imperial College of Science and Technology.
 

Σταύρος Κρασαδάκης

Ο Σταύρος Κρασαδάκης είναι Διευθύνων Σύμβουλος της SingularLogic. Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις μεγάλων εταιρειών. Στη SingularLogic μεταπήδησε από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ Αλβανίας, ενώ στο παρελθόν κατείχε διευθυντικές θέσεις στις εταιρείες Fujitsu Siemens Computers, στην Best-e του Ομίλου Γερμανός, στην Ελληνική Επιστημονική, στην Dow Jones Telerate και στον Όμιλο Καλοφωλιά.

Ο Σταύρος Κρασαδάκης είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Επικοινωνίας (BSc και MSc) του Πανεπιστημίου Βιέννης, ενώ διαθέτει και μεταπτυχιακό  τίτλο  στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από την ΕΕΔΕ.

Τζοάννα Τελειούδη

Η Τζοάννα Τελειούδη είναι Διευθύντρια  Οικονομικών Υπηρεσιών της SingularLogic. Διαθέτει  πολύχρονη εμπειρία στον οικονομικό σχεδιασμό, στον έλεγχο (Financial Planning and Control) και στην ανάλυση των οικονομικών στοιχείων μεγάλων εταιρειών καθώς και στην αξιολόγηση επενδύσεων μέσω της μακρόχρονης ενασχόλησής της τόσο με την ελληνική όσο και με τη διεθνή κεφαλαιαγορά. Στη SingularLogic  διετέλεσε για τέσσερα χρόνια Ηead of Business Control, ενώ μεγάλο μέρος της καριέρας της εργάστηκε στην HSBC Ελλάδος, κατέχοντας για πολλά χρόνια τη θέση της Head of Greek Equities Research & Investment Strategy. Έχει πιστοποίηση CFA και είναι κάτοχος MBA με κατεύθυνση το Financial Management από το Πανεπιστήμιο του Bradford στην Αγγλία καθώς και Bachelor in Business Administration από το American College of Greece.

Νέστορας Λουιζίδης

Ο Νέστορας Λουιζίδης, είναι Γενικός Διευθυντής του Sales & Marketing Division. Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στους κλάδους της πληροφορικής και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Έχει εργαστεί σε μεγάλες πολυεθνικές όπως την Thomson – Reuters SA (Greece) στην οποία κατείχε τη θέση του επικεφαλής για 5 και πλέον χρόνια και παλαιότερα την ΙΒΜ. Έχει επίσης υπάρξει ιδρυτής, CEO και CIO σε start up digital tech εταιρείες. Διαθέτει πτυχίο Marketing από το Southern New Hampshire University και είναι κάτοχος MBA από το University of Arizona.

Γιώργος Αποστολάκης

O Γιώργος Αποστολάκης είναι ο Γενικός Διευθυντής του Integrated Enterprise Solutions Division. Έχει να επιδείξει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στον χώρο Ολοκλήρωσης Πληροφοριακών Συστημάτων, με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία σε θέματα στρατηγικού σχεδιασμού και στη διαχείριση μεγάλων και σύνθετων έργων πληροφορικής τόσο στο Δημόσιο όσο και στον Ιδιωτικό Τομέα. Στο παρελθόν, κατείχε με επιτυχία αντίστοιχες θέσεις στην Intrasoft. Ο Γιώργος είναι κάτοχος πτυχίου B.Sc. σε Computer Science από το Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου M.Sc. σε Advanced Computing από το King's College του Λονδίνου.

Τάσος Πατσιλινάκος

O Τάσος Πατσιλινάκος είναι o Γενικός Διευθυντής του Vendor Division.  Διαθέτει πολύχρονη εργασιακή εμπειρία σε ανώτατες και ανώτερες διοικητικές θέσεις εταιρειών Πληροφορικής, προέρχεται από την Entersoft, στην οποία κατείχε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή Internet, Mobile & Cloud Services Division, ενώ παλαιότερα κατείχε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή Enterprise Application Division. Στο παρελθόν και επί σειρά ετών,  είχε διατελέσει Εμπορικός Διευθυντής στη MANTIS Hellas & Cyprus. Ο Τάσος είναι πτυχιούχος του τμήματος Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ενώ κατέχει MSc στην Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχανικών Συστημάτων με κατεύθυνση τα Logistics.

Κώστας Γιαννακούλης

O Κώστας Γιαννακούλης, είναι Τεχνικός Διευθυντής του Software Division. Διαθέτει πολύχρονη και πολύπλευρη εμπειρία στο χώρο του Software, η οποία περιλαμβάνει το σχεδιασμό και την ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων με χρήση τεχνολογιών αιχμής και εξειδίκευση στο Enterprise Development καθώς και στην παροχή υπηρεσιών μέσω Web και "έξυπνων συσκευών".

Στη SingularLogic μεταπήδησε από την εταιρεία IRI στην οποία κατείχε τη θέση του Global Development Center Director. Είναι κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθήνας.