Διευθύνουσα Επιτροπή

Διευθύνουσα Επιτροπή

Μιχάλης Καριώτογλου

Ο Μιχάλης Καριώτογλου είναι Πρόεδρος της SingularLogic. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «Singular A.E.» από το 1984 και βασικό στέλεχος της εταιρείας διατελώντας Διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης και Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης. Είναι κάτοχος πτυχίου B.Sc. Electronic Engineering του Chelsea College και  πτυχίου M.Sc. Communications Engineering από το Imperial College of Science and Technology.

Γιώργος Κωνσταντόπουλος

Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της SingularLogic, είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, με πολυετή πετυχημένη σταδιοδρομία σε διεθνείς εταιρείες πληροφορικής. Ένας από τους ιδρυτές της εταιρείας Byte Computer και Managing Director της, έχει διατελέσει στέλεχος των IBM και Lotus και έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως Oracle, Microsoft, SAP, Google, Cisco και HP.  Τα τελευταία χρόνια είχε δραστηριότητες στην αγορά πληροφορικής με έδρα το Λονδίνο. Είναι πτυχιούχος BTECH, Electrical Engineering Technology του Ryerson University Toronto, Ontario, Canada, καθώς και του University of Waterloo, Ontario, Canada, σε General Engineering.

Νέστορας Λουιζίδης

Ο Νέστορας Λουιζίδης, είναι Γενικός Διευθυντής του Sales & Marketing Division. Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στους κλάδους της πληροφορικής και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Έχει εργαστεί σε μεγάλες πολυεθνικές όπως την Thomson – Reuters SA (Greece) στην οποία κατείχε τη θέση του επικεφαλής για 5 και πλέον χρόνια και παλαιότερα την ΙΒΜ. Έχει επίσης υπάρξει ιδρυτής, CEO και CIO σε start up digital tech εταιρείες. Διαθέτει πτυχίο Marketing από το Southern New Hampshire University και είναι κάτοχος MBA από το University of Arizona.

Γιώργος Αποστολάκης

O Γιώργος Αποστολάκης είναι ο Γενικός Διευθυντής του Integrated Enterprise Solutions Division. Έχει να επιδείξει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στον χώρο Ολοκλήρωσης Πληροφοριακών Συστημάτων, με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία σε θέματα στρατηγικού σχεδιασμού και στη διαχείριση μεγάλων και σύνθετων έργων πληροφορικής τόσο στο Δημόσιο όσο και στον Ιδιωτικό Τομέα. Στο παρελθόν, κατείχε με επιτυχία αντίστοιχες θέσεις στην Intrasoft. Ο Γιώργος είναι κάτοχος πτυχίου B.Sc. σε Computer Science από το Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου M.Sc. σε Advanced Computing από το King's College του Λονδίνου.

Τάσος Πατσιλινάκος

O Τάσος Πατσιλινάκος είναι o Γενικός Διευθυντής του Vendor Division.  Διαθέτει πολύχρονη εργασιακή εμπειρία σε ανώτατες και ανώτερες διοικητικές θέσεις εταιρειών Πληροφορικής, προέρχεται από την Entersoft, στην οποία κατείχε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή Internet, Mobile & Cloud Services Division, ενώ παλαιότερα κατείχε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή Enterprise Application Division. Στο παρελθόν και επί σειρά ετών,  είχε διατελέσει Εμπορικός Διευθυντής στη MANTIS Hellas & Cyprus. Ο Τάσος είναι πτυχιούχος του τμήματος Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ενώ κατέχει MSc στην Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχανικών Συστημάτων με κατεύθυνση τα Logistics.