Δελτία Τύπου

Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου 2017.   Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, ανακοινώνει ότι οι κ.κ. Π. Δροσινός και Γ. Θεοδωρόπουλος αναλαμβάνουν ως Executive Vice Presidents την ευθύνη των εταιρικών δομών Integrated Services και Software Technologies αντίστοιχα.

Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2017: Η εταιρεία Ι. Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ A.E. – ΚΡΙΝΟΣ Α.Ε.
επέλεξε για τη μηχανογράφησή της την επιχειρηματική εφαρμογή Galaxy ERP της SingularLogic, που περιλαμβάνει Εμπορική και Οικονομική Διαχείριση, Γενική Λογιστική και Παραγωγή.

Αθήνα 28 Νοεμβρίου 2017: Oλοκληρώθηκε με επιτυχία η αξιολόγηση της SingularLogic από την LIFERAY και η πιστοποίησή της ως Liferay Silver Service Partner. Η πιστοποίηση αφορά στο σχεδιασμό και ανάπτυξη προηγμένων διαδικτυακών λύσεων (Β2Β, Β2C, G2B, G2C) και υπηρεσιών, βασισμένων στην LIFERAY Digital Experience πλατφόρμα.

Αθήνα 23 Νοεμβρίου 2017: Από την SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG,  ανακοινώνεται η αποχώρηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας κ. Σταύρου Κρασαδάκη. Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ευχαρίστησε τον  κ. Κρασαδάκη για τις υπηρεσίες του, καθώς υπήρξε στέλεχος της εταιρείας για μακρά περίοδο, συμβάλλοντας στην ανάπτυξή της σε πολλούς τομείς της ελληνικής και διεθνούς αγοράς πληροφορικής.

Αθήνα, 15 Νοεμβρίου 2017: Η εταιρεία KONTOS ENTERPRISES LTD επέλεξε για τη μηχανογράφησή της την επιχειρηματική εφαρμογή Galaxy ERP της SingularLogic, που περιλαμβάνει Εμπορική, Οικονομική Διαχείριση και Παραγωγή για 10 χρήστες.

Αθήνα 13 Νοεμβρίου 2017: Η SingularLogic αναλαμβάνει την υλοποίηση του έργου Oracle Customer Experience – Sales Cloud, για λογαριασμό της εταιρείας ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.. Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα στους τομείς της Μεταλλουργίας, των Έργων EPC, Ηλεκτρικής Ενέργειας και Εμπορίας Φυσικού Αερίου, ενώ παράλληλα διαθέτει σημαντική διεθνή δραστηριότητα.

 

Αθήνα, 09 Οκτωβρίου 2017: Η εταιρεία ΒΙΟΛΑΝΤΑ AE επέλεξε για τη μηχανογράφησή της την επιχειρηματική εφαρμογή Galaxy ERP της SingularLogic, που περιλαμβάνει Εμπορική και Οικονομική Διαχείριση, Προϋπολογισμούς, Γενική και Αναλυτική Λογιστική, Παραγωγή, RF Αποθηκών, SFA, XVAN, Διαχείριση Σχέσεων  με πελάτες (CRM).

Το έργο θα υλοποιήσουν οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι του υποκαταστήματος της SingularLogic στη Βόρεια Ελλάδα.

Αθήνα, 23 Οκτωβρίου 2017: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το έργο Galaxy της SingularLogic, στην εταιρεία FOODRINCO A.E., του ομίλου επιχειρήσεων ΒΥΤΟΓΙΑΝΝΗ. Η εταιρεία ειδικεύεται στη διανομή τροφίμων και ποτών, κορυφαίων σημάτων της αγοράς  και  λειτουργεί τις λύσεις Galaxy ERP & Galaxy CRM, για 25 χρήστες.

Αθήνα, 11η Σεπτεμβρίου 2017: Η εταιρεία JUMBO TRADING LTD που εδρεύει στην Κύπρο, επέλεξε την εφαρμογή Human Capital Management (HCM) της SingularLogic, η οποία περιλαμβάνει τις εφαρμογές Μισθοδοσίας και Ωρομέτρησης.

Το έργο θα υλοποιηθεί από την ομάδα των εξειδικευμένων σε θέματα μισθοδοσίας συμβούλων της SingularLogic, σε συνεργασία με την SingularLogic Cyprus.

Αθήνα, 30 Αυγούστου 2017: Η εταιρεία ΜΙΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ με τον διακριτικό τίτλο mi Cafetal, επέλεξε για τη μηχανογράφησή της την επιχειρηματική εφαρμογή Galaxy ERP της SingularLogic, που περιλαμβάνει Εμπορική και Οικονομική Διαχείριση, Γενική και Αναλυτική Λογιστική. Η εταιρεία λειτουργεί ήδη τη λύση Retail της SingularLogic, σε 17 κυλικεία Νοσοκομείων και πλοίων.

Σελίδες