Δελτία Τύπου

Αθήνα, 20 Aυγούστου 2018.  Με αφορμή σχετικό δημοσίευμα εφημερίδας της 18ης Αυγούστου,  η εταιρεία SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, διαψεύδει την ύπαρξη οποιασδήποτε συνάντησης ή επικοινωνίας γενικότερα με αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες ή υπουργεία σχετικά με θέματα εκλογών.  Η εταιρεία είναι έτοιμη, όταν της ζητηθεί, να ανταποκριθεί σε κάθε αίτημα της Ελληνικής πολιτείας για την κάλυψη των εκλογικών αναμετρήσεων.

 

Αθήνα, 28 Ιουνίου 2018.  Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το έργο Galaxy ERP και CRM στην Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ), το οποίο στοχεύει στον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας της και στην αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των μελών της.

 

 

Αθήνα, 14 Ιουνίου 2018. Για άλλη μία χρονιά η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, διακρίθηκε με πολλαπλά βραβεία, στα πλαίσια των Business IT Excellence Awards 2018 (BITE AWARDS 2018), επιβεβαιώνοντας τη διαρκή τεχνολογική της πρωτοπορία και τα επιχειρηματικά οφέλη που απολαμβάνουν οι πελάτες της.

Αθήνα, 21 Μαΐου 2018.   H SingularLogic, μέλος του ομίλου MIG, επενδύει σταθερά στην εξέλιξη των προϊόντων λογισμικού που διαθέτει, στοχεύοντας στο συνεχή εκσυγχρονισμό τους και στη βελτιστοποίηση της λειτουργίας των επιχειρήσεων.  Οι εφαρμογές της SingularLogic, από τον σχεδιασμό τους διαθέτουν ενσωματωμένα χαρακτηριστικά που παρέχουν υψηλά επίπεδα ασφάλειας, δυνατότητες ελέγχου και διαβαθμισμένης πρόσβασης στα δεδομένα.  

Αθήνα, 27 Απριλίου 2018.   Μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, συναντήθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο εκπρόσωποι του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και των Ελληνικών εταιρειών που διακρίθηκαν στα WITSA Global ICT Excellence Awards 2018, μεταξύ των οποίων και η SenseOne, μέλος του ομίλου SingularLogic.

Αθήνα, 25 Απριλίου 2018.   Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πιστοποίηση της SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 20000-1:2011 για τη Διαχείριση Υπηρεσιών Πληροφορικής.  H κορυφαία εταιρεία παραγωγής επιχειρηματικού λογισμικού και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και λύσεων πληροφορικής στην Ελλάδα, συγκαταλέγεται πλέον στον επίλεκτο αλλά και ολιγομελή κύκλο των επιχειρήσεων που διαθέτουν αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική πιστοποίηση.

Αθήνα, 02 Απριλίου 2018.   Με βαθιά θλίψη η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, ανακοινώνει ότι ο Πρόεδρος του Διοικητικού της Συμβουλίου, Μιχάλης Καριώτογλου, έφυγε από κοντά μας το Σάββατο 31 Μαρτίου, σε ηλικία 62 ετών. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Αθήνα, 20 Μαρτίου 2018.   Η Γενική Εμπορίου & Βιομηχανίας (ΓΕΒ) Α.Ε., από τους σημαντικότερους προμηθευτές βιομηχανικού και υδραυλικού εξοπλισμού στην Ελλάδα και στην Ανατολική Ευρώπη, επέλεξε το Galaxy CRM της SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών πωλήσεων και την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης και της εμπειρίας των πελατών της.

Αθήνα, 7 Μαρτίου 2018: H SingularLogic, συνεχίζοντας μια μακροχρόνια παράδοση έρευνας και ανάπτυξης εργαλείων πληροφορικής για την Υγεία, συμμετέχει με κεντρικό ρόλο στην διεθνή κοινοπραξία BOUNCE με στόχο την ανάπτυξη υπολογιστικών μοντέλων πρόβλεψης του σθένους και ενίσχυσης της πορείας επανένταξης των γυναικών με καρκίνο του μαστού μετά από τη θεραπεία.

Αθήνα, 23 Φεβρουαρίου 2018: Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΥΠ.Π.Ε.Θ.) ανέθεσε, μετά από διαγωνισμό, στη SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, δύο έργα για την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού ΤΠΕ σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, συνολικού προϋπολογισμού €958.020, πλέον ΦΠΑ. Τα έργα συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους. 

Σελίδες