Δελτία Τύπου

Ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος αναλαμβάνει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στη SingularLogic

Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, ανακοινώνει ότι ο κ. Γιάννης Θεοδωρόπουλος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, κατόπιν της αποχώρησης του κ. Γιώργου Κωνσταντόπουλου. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε τον κ. Κωνσταντόπουλο για τη συνδρομή του στην πορεία της εταιρείας κατά τη διάρκεια της θητείας του και του ευχήθηκε καλή πορεία στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Εθνικές εκλογές 2019: Ρεκόρ ταχύτητας στη συλλογή και μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η συγκέντρωση και μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων των Εθνικών Εκλογών 2019, που είχε αναλάβει η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, για λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών. 

Ταχύτητα, Αξιοπιστία και Καινοτομίες στις Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019

  • 12.000 tablets και 4.700 κινητά επιτάχυναν σημαντικά την ενημέρωση
  • 4.000.000 μοναδικούς επισκέπτες δέχτηκε το βράδυ της Α’ Κυριακής, μεταξύ 19:00 έως 24:00, το site των εκλογών, με το 70% εξ’ αυτών να έχουν κάνει χρήση mobile συσκευής  

 

Η PCS χορηγός στην Ετήσια Συνάντηση του The Network Forum

Η PCS, θυγατρική της SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, η οποία δραστηριοποιείται σε 10 χώρες στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και υπηρεσιών σε Τράπεζες και Χρηματοπιστωτικούς Οργανισμούς, συμμετέχει ως χορηγός στην Ετήσια Συνάντηση του The Network Forum, που θα πραγματοποιηθεί 11 - 13 Ιουνίου στην Αθήνα.

Χρυσό Βραβείο για Internet of Things στις SenseOne και Πλαστικά Θράκης Συσκευασίας ΑΒΕΕ, στα Impact Business IT Excellence Awards 2019

Οργανική ανάπτυξη και λειτουργική κερδοφορία το 2018 για τον Όμιλο SingularLogic

Αύξηση του ενοποιημένου κύκλου εργασιών και επιστροφή σε θετικό αποτέλεσμα EBITDA σημείωσε η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, το 2018.

 Η PCS χορηγός στο 11ο Συνέδριο Wealth Management στην Κύπρο

Η PCS, θυγατρική της SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, η οποία δραστηριοποιείται σε 10 χώρες στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και υπηρεσιών σε Τράπεζες και Χρηματοπιστωτικούς Οργανισμούς, συμμετέχει ως χορηγός στο 11ο Συνέδριο Wealth Management, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου στη Λευκωσία.

Συνέντευξη Τύπου για τις Εκλογές 2019

Τις θεσμικές και τεχνολογικές καινοτομίες που υποστηρίζουν την εκλογική διαδικασία, καθώς και τη συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών και Αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου και της 2ας Ιουνίου 2019, παρουσίασαν σήμερα το Υπουργείο Εσωτερικών και η εταιρεία SingularLogic, σε κοινή Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η SingularLogic συνάπτει στρατηγική συνεργασία με την Impact και διευρύνει τις υπηρεσίες της στην ηλεκτρονική τιμολόγηση

H SingularLogic και η Impact, δύο κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά σε λύσεις πληροφορικής για επιχειρήσεις, συνάπτουν στρατηγική συνεργασία για την παροχή διευρυμένων υπηρεσιών ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

H SingularLogic πιστοποιήθηκε ως Oracle Cloud Excellence Implementer

H SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, ολοκλήρωσε με επιτυχία την πιστοποίησή της ως Oracle Cloud Excellence Implementer (CEI).  Η πιστοποίηση της SingularLogic, Gold Partner της Oracle, αφορά στο Customer Experience Engagement Oracle Cloud για την Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη.

Σελίδες