Δελτία Τύπου

SingularLogic | Ενημέρωση σχετικά με τον COVID-19

Αγαπητοί Πελάτες και Συνεργάτες,

Στο πλαίσιο των κρίσιμων εξελίξεων της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στη χώρα μας, στη SingularLogic έχουμε υιοθετήσει μία σειρά προληπτικών μέτρων που στοχεύουν στην προστασία των εργαζομένων μας, στην αδιάλειπτη παροχή υπηρεσιών και υποστήριξη των πελατών μας, αλλά και στην προσπάθεια περιορισμού της μετάδοσης του COVID-19.

Περισσότερα από 3.500 στελέχη επιχειρήσεων και λογιστές παρακολούθησαν τα webinars της SingularLogic, για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. και τη νέα cloud υπηρεσία SingularLogic e-books

Η SingularLogic και η θυγατρική της SenseOne, στη διεθνή έκθεση IoT Solutions World Congress 2019

H SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG και η θυγατρική της SenseOne συμμετέχουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφαία διεθνή έκθεση IoT Solutions World Congress,  που διεξάγεται στη Βαρκελώνη, 29 – 31 Οκτωβρίου, στο εθνικό περίπτερο Hall 2, Street E, Stand 525.

Ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος αναλαμβάνει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στη SingularLogic

Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, ανακοινώνει ότι ο κ. Γιάννης Θεοδωρόπουλος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, κατόπιν της αποχώρησης του κ. Γιώργου Κωνσταντόπουλου. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε τον κ. Κωνσταντόπουλο για τη συνδρομή του στην πορεία της εταιρείας κατά τη διάρκεια της θητείας του και του ευχήθηκε καλή πορεία στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Εθνικές εκλογές 2019: Ρεκόρ ταχύτητας στη συλλογή και μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η συγκέντρωση και μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων των Εθνικών Εκλογών 2019, που είχε αναλάβει η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, για λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών. 

Ταχύτητα, Αξιοπιστία και Καινοτομίες στις Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019

  • 12.000 tablets και 4.700 κινητά επιτάχυναν σημαντικά την ενημέρωση
  • 4.000.000 μοναδικούς επισκέπτες δέχτηκε το βράδυ της Α’ Κυριακής, μεταξύ 19:00 έως 24:00, το site των εκλογών, με το 70% εξ’ αυτών να έχουν κάνει χρήση mobile συσκευής  

 

Η PCS χορηγός στην Ετήσια Συνάντηση του The Network Forum

Η PCS, θυγατρική της SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, η οποία δραστηριοποιείται σε 10 χώρες στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και υπηρεσιών σε Τράπεζες και Χρηματοπιστωτικούς Οργανισμούς, συμμετέχει ως χορηγός στην Ετήσια Συνάντηση του The Network Forum, που θα πραγματοποιηθεί 11 - 13 Ιουνίου στην Αθήνα.

Χρυσό Βραβείο για Internet of Things στις SenseOne και Πλαστικά Θράκης Συσκευασίας ΑΒΕΕ, στα Impact Business IT Excellence Awards 2019

Οργανική ανάπτυξη και λειτουργική κερδοφορία το 2018 για τον Όμιλο SingularLogic

Αύξηση του ενοποιημένου κύκλου εργασιών και επιστροφή σε θετικό αποτέλεσμα EBITDA σημείωσε η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, το 2018.

 Η PCS χορηγός στο 11ο Συνέδριο Wealth Management στην Κύπρο

Η PCS, θυγατρική της SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, η οποία δραστηριοποιείται σε 10 χώρες στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και υπηρεσιών σε Τράπεζες και Χρηματοπιστωτικούς Οργανισμούς, συμμετέχει ως χορηγός στο 11ο Συνέδριο Wealth Management, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου στη Λευκωσία.

Σελίδες