Δελτία Τύπου

 Η PCS χορηγός στο 11ο Συνέδριο Wealth Management στην Κύπρο

Η PCS, θυγατρική της SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, η οποία δραστηριοποιείται σε 10 χώρες στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και υπηρεσιών σε Τράπεζες και Χρηματοπιστωτικούς Οργανισμούς, συμμετέχει ως χορηγός στο 11ο Συνέδριο Wealth Management, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου στη Λευκωσία.

Συνέντευξη Τύπου για τις Εκλογές 2019

Αθήνα, 14 Μαΐου 2019.  Τις θεσμικές και τεχνολογικές καινοτομίες που υποστηρίζουν την εκλογική διαδικασία, καθώς και τη συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών και Αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου και της 2ας Ιουνίου 2019, παρουσίασαν σήμερα το Υπουργείο Εσωτερικών και η εταιρεία SingularLogic, σε κοινή Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η SingularLogic συνάπτει στρατηγική συνεργασία με την Impact και διευρύνει τις υπηρεσίες της στην ηλεκτρονική τιμολόγηση

H SingularLogic και η Impact, δύο κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά σε λύσεις πληροφορικής για επιχειρήσεις, συνάπτουν στρατηγική συνεργασία για την παροχή διευρυμένων υπηρεσιών ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

H SingularLogic πιστοποιήθηκε ως Oracle Cloud Excellence Implementer

H SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, ολοκλήρωσε με επιτυχία την πιστοποίησή της ως Oracle Cloud Excellence Implementer (CEI).  Η πιστοποίηση της SingularLogic, Gold Partner της Oracle, αφορά στο Customer Experience Engagement Oracle Cloud για την Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη.

H SingularLogic διευρύνει τις υπηρεσίες της στον τομέα της Ασφάλειας Δεδομένων με τις λύσεις της Check Point Software Technologies

H SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, εμπλουτίζει τις υπηρεσίες της στον τομέα της Ασφάλειας Δεδομένων και επενδύει στην ανάπτυξη της τεχνογνωσίας της και των δεξιοτήτων των στελεχών της, εντάσσοντας στο portfolio των υπηρεσιών της τις λύσεις ασφάλειας της Check Point Software Technologies, για τις οποίες πιστοποιήθηκε ως 2 Stars Partner.

Η Unilog A.E. ενισχύει την ποιότητα των υπηρεσιών της με το Galaxy CRM της SingularLogic

 Στρατηγική συνεργασία SingularLogic και Sysco για τον κλάδο Φιλοξενίας

Η SingularLogic, μέλος του ομίλου MIG, ενισχύει τη δυναμική της παρουσία στον κλάδο της Φιλοξενίας και συνάπτει στρατηγική συνεργασία με τη Sysco Α.Ε., για την ανάπτυξη, προώθηση και υλοποίηση των εφαρμογών και λύσεων Φιλοξενίας που διαθέτει και βασίζονται στη σουίτα Galaxy Hospitality.

“CX Omnichannel Complexity. Simplified.”  στο LIFERAY Roadshow Greece 2018, στις 27 Νοεμβρίου.

Αθήνα, 05 Νοεμβρίου 2018.   Η Liferay σε συνεργασία με τη SingularLogic και την Technopolis SA, Silver και Platinum Service Partners της Liferay αντίστοιχα, διοργανώνουν το LIFERAY Roadshow Greece 2018, στην Αθήνα στις 27 Νοεμβρίου.

Η SingularLogic και η θυγατρική της SenseOne στη διεθνή έκθεση “IoT Solutions World Congress 2018"

H SingularLogic, μέλος του ομίλου MIG και η θυγατρική της SenseOne συμμετείχαν στην κορυφαία διεθνή έκθεση “IoT Solutions World Congress”,  που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη, 16 - 18 Οκτωβρίου, στο εθνικό περίπτερο.

SingularLogicΣημαντική βελτίωση αποτελεσμάτων κατά το πρώτο εξάμηνο

Σημαντική βελτίωση αποτελεσμάτων σημείωσε η SingularLogic, μέλος του ομίλου MIG, κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.  Σύμφωνα με την εξαμηνιαία λογιστική κατάσταση, οι πωλήσεις της εταιρείας σημείωσαν άνοδο 14,9% σε σχέση με το ίδιο διάστημα του 2017, φτάνοντας το επίπεδο των 20 εκατ. ευρώ.

Σελίδες