Δελτία Τύπου

“CX Omnichannel Complexity. Simplified.”  στο LIFERAY Roadshow Greece 2018, στις 27 Νοεμβρίου.

Αθήνα, 05 Νοεμβρίου 2018.   Η Liferay σε συνεργασία με τη SingularLogic και την Technopolis SA, Silver και Platinum Service Partners της Liferay αντίστοιχα, διοργανώνουν το LIFERAY Roadshow Greece 2018, στην Αθήνα στις 27 Νοεμβρίου.

Η SingularLogic και η θυγατρική της SenseOne στη διεθνή έκθεση “IoT Solutions World Congress 2018"

H SingularLogic, μέλος του ομίλου MIG και η θυγατρική της SenseOne συμμετείχαν στην κορυφαία διεθνή έκθεση “IoT Solutions World Congress”,  που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη, 16 - 18 Οκτωβρίου, στο εθνικό περίπτερο.

SingularLogicΣημαντική βελτίωση αποτελεσμάτων κατά το πρώτο εξάμηνο

Σημαντική βελτίωση αποτελεσμάτων σημείωσε η SingularLogic, μέλος του ομίλου MIG, κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.  Σύμφωνα με την εξαμηνιαία λογιστική κατάσταση, οι πωλήσεις της εταιρείας σημείωσαν άνοδο 14,9% σε σχέση με το ίδιο διάστημα του 2017, φτάνοντας το επίπεδο των 20 εκατ. ευρώ.

SECURE Web Banking από τη SingularLogic, για ασφαλείς on line Τραπεζικές συναλλαγές.   

H SingularLogic συμμετέχει στη διεθνή κοινοπραξία ICARUS. 

Το έργο ICARUS στοχεύει στην αξιοποίηση των δεδομένων που διαθέτουν μεμονωμένα οι φορείς του ευρύτερου κλάδου της αεροπλοΐας, με στόχο να βελτιστοποιηθούν τα υφιστάμενα μοντέλα και οι διαδικασίες στον τομέα των αερομεταφορών.

Αθήνα, 20 Aυγούστου 2018.  Με αφορμή σχετικό δημοσίευμα εφημερίδας της 18ης Αυγούστου,  η εταιρεία SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, διαψεύδει την ύπαρξη οποιασδήποτε συνάντησης ή επικοινωνίας γενικότερα με αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες ή υπουργεία σχετικά με θέματα εκλογών.  Η εταιρεία είναι έτοιμη, όταν της ζητηθεί, να ανταποκριθεί σε κάθε αίτημα της Ελληνικής πολιτείας για την κάλυψη των εκλογικών αναμετρήσεων.

 

Αθήνα, 28 Ιουνίου 2018.  Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το έργο Galaxy ERP και CRM στην Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ), το οποίο στοχεύει στον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας της και στην αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των μελών της.

 

 

Αθήνα, 14 Ιουνίου 2018. Για άλλη μία χρονιά η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, διακρίθηκε με πολλαπλά βραβεία, στα πλαίσια των Business IT Excellence Awards 2018 (BITE AWARDS 2018), επιβεβαιώνοντας τη διαρκή τεχνολογική της πρωτοπορία και τα επιχειρηματικά οφέλη που απολαμβάνουν οι πελάτες της.

Αθήνα, 21 Μαΐου 2018.   H SingularLogic, μέλος του ομίλου MIG, επενδύει σταθερά στην εξέλιξη των προϊόντων λογισμικού που διαθέτει, στοχεύοντας στο συνεχή εκσυγχρονισμό τους και στη βελτιστοποίηση της λειτουργίας των επιχειρήσεων.  Οι εφαρμογές της SingularLogic, από τον σχεδιασμό τους διαθέτουν ενσωματωμένα χαρακτηριστικά που παρέχουν υψηλά επίπεδα ασφάλειας, δυνατότητες ελέγχου και διαβαθμισμένης πρόσβασης στα δεδομένα.  

Αθήνα, 27 Απριλίου 2018.   Μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, συναντήθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο εκπρόσωποι του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και των Ελληνικών εταιρειών που διακρίθηκαν στα WITSA Global ICT Excellence Awards 2018, μεταξύ των οποίων και η SenseOne, μέλος του ομίλου SingularLogic.

Σελίδες