Δελτία Τύπου

Αθήνα, 11η Σεπτεμβρίου 2017: Η εταιρεία JUMBO TRADING LTD που εδρεύει στην Κύπρο, επέλεξε την εφαρμογή Human Capital Management (HCM) της SingularLogic, η οποία περιλαμβάνει τις εφαρμογές Μισθοδοσίας και Ωρομέτρησης.

Το έργο θα υλοποιηθεί από την ομάδα των εξειδικευμένων σε θέματα μισθοδοσίας συμβούλων της SingularLogic, σε συνεργασία με την SingularLogic Cyprus.

Αθήνα, 30 Αυγούστου 2017: Η εταιρεία ΜΙΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ με τον διακριτικό τίτλο mi Cafetal, επέλεξε για τη μηχανογράφησή της την επιχειρηματική εφαρμογή Galaxy ERP της SingularLogic, που περιλαμβάνει Εμπορική και Οικονομική Διαχείριση, Γενική και Αναλυτική Λογιστική. Η εταιρεία λειτουργεί ήδη τη λύση Retail της SingularLogic, σε 17 κυλικεία Νοσοκομείων και πλοίων.

Αθήνα 27 Ιουλίου 2017: Ένα νέο έργο πληροφορικής για τον Όμιλο Goody’s | everest υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία η SingularLogic.

Το έργο περιλάμβανε την εγκατάσταση και λειτουργία της εφαρμογής Galaxy Enterprise Suite ERP στα κεντρικά γραφεία της Goody’s | Everest, καθώς και 125 PoS συστήματα και 40 PDA (Personal Digital Assistant) συσκευές με την εφαρμογή Galaxy One Touch Retail για όλα τα καταστήματα Goody’s / Flocafe / Seasitio και Alacarte, που δραστηριοποιούνται εντός των πλοίων της Attica Group και της Seajet.

Αθήνα 5 Ιουλίου 2017: Συνολικά 6 βραβεία (τρία Gold, δύο Silver και ένα Bronze) απέσπασε η SingularLogic για τις εφαρμογές της, στο πλαίσιο του διαγωνισμού  Business IT Excellence Awards 2017, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την έμφαση που δίνει η εταιρεία στην υιοθέτηση και εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών και καινοτομιών σε προϊόντα και υπηρεσίες της.            

Αθήνα, 12 Ιουνίου 2017:  Η PCS, θυγατρική της SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, αναδείχθηκε στις 20 καλύτερες εταιρείες, στην κατηγορία της, με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη.  

Αθήνα 8 Ιουνίου 2017: Η εταιρεία SingularLogic υπέγραψε, μετά από  σχετικό διαγωνισμό, με την Fraport Greece το έργο «1st Level Support Services» που αφορά στην υποστήριξη των πληροφοριακών συστημάτων των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.

Αθήνα 31 Μαΐου 2017: Με μια νέα on line λύση ηλεκτρονικού καταστήματος (Web Shop), επέκτεινε η Sephora Greece AE, τη συνεργασία που έχει με τη  SingularLogic 20 και πλέον χρόνια. 

Η νέα λύση περιλάμβανε την ανάπτυξη ενός αυτοματοποιημένου, δυναμικού συστήματος ηλεκτρονικών πωλήσεων,  υπηρεσίες μετάπτωσης δεδομένων (migration) από το προγενέστερο Website, υπηρεσίες Web Design & Development,  υπηρεσίες εκπαίδευσης και υποστήριξης καθώς και υπηρεσίες Web Hosting .

Αθήνα 11 Απριλίου 2017: Η SingularLogic, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή της και την αποτελεσματικότερη λειτουργία των εταιρικών της δομών, προχώρησε πρόσφατα σε διοικητικές αλλαγές και νέες προσλήψεις.

Συγκεκριμένα:

Αθήνα, 4 Απριλίου 2017:  Η PCS, θυγατρική της SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, η οποία δραστηριοποιείται σε 10 χώρες στην παροχή ολοκληρωμένων μηχανογραφικών λύσεων και υπηρεσιών σε Τράπεζες και Χρηματοπιστωτικούς Οργανισμούς, κατέλαβε τη δεύτερη θέση με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, ανάμεσα στις εταιρείες που απασχολούν από 20 – 49 εργαζομένους. Αξίζει να αναφερθεί ότι η PCS αναδεικνύεται για τρίτη συνεχή χρονιά ως εταιρεία με το καλύτερο περιβάλλον, αφού το 2016 είχε λάβει την πρώτη και το 2015 τη δεύτ

Αθήνα 29 Μαρτίου 2017: Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, διακρίθηκε ως κορυφαία εταιρική επωνυμία για το 2016, στην κατηγορία των εταιρειών τεχνολογίας και στο πλαίσιο του διαγωνισμού “Corporate Superbrands Greece 2016”, ενός παγκόσμιου θεσμού που πραγματοποιείται και στην Ελλάδα.

Σελίδες