Δελτία Τύπου

Αθήνα, 7 Μαρτίου 2018: H SingularLogic, συνεχίζοντας μια μακροχρόνια παράδοση έρευνας και ανάπτυξης εργαλείων πληροφορικής για την Υγεία, συμμετέχει με κεντρικό ρόλο στην διεθνή κοινοπραξία BOUNCE με στόχο την ανάπτυξη υπολογιστικών μοντέλων πρόβλεψης του σθένους και ενίσχυσης της πορείας επανένταξης των γυναικών με καρκίνο του μαστού μετά από τη θεραπεία.

Αθήνα, 23 Φεβρουαρίου 2018: Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΥΠ.Π.Ε.Θ.) ανέθεσε, μετά από διαγωνισμό, στη SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, δύο έργα για την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού ΤΠΕ σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, συνολικού προϋπολογισμού €958.020, πλέον ΦΠΑ. Τα έργα συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους. 

Παγκόσμια διάκριση για την SenseOne, μέλος του ομίλου SingularLogic

Η ελληνική startup βραβεύθηκε από τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Πληροφορικής & Υπηρεσιών Τεχνολογίας WITSA ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες διεθνώς στο χώρο του Internet of Things.

Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2018: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πιστοποίηση της SingularLogic, μέλος του ομίλου MIG, ως Bronze Reseller & Service Partner από την Tableau.  Η πιστοποίηση αφορά στο σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων λύσεων επιχειρηματικής ευφυίας (Β.Ι.) και ανάλυσης δεδομένων, ώστε να παράγουν κατανοητές πληροφορίες, στην πλατφόρμα Tableau.

Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου 2017: Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, ανακοινώνει ότι οι κ.κ. Π. Δροσινός και Γ. Θεοδωρόπουλος αναλαμβάνουν ως Executive Vice Presidents την ευθύνη των εταιρικών δομών Integrated Services και Software Technologies αντίστοιχα.

Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2017: Η εταιρεία Ι. Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ A.E. - ΚΡΙΝΟΣ Α.Ε επέλεξε την επιχειρηματική εφαρμογή Galaxy ERP της SingularLogic, που περιλαμβάνει Εμπορική και Οικονομική Διαχείριση, Γενική Λογιστική και Παραγωγή.

Η εταιρεία Ι. Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ A.E. - ΚΡΙΝΟΣ Α.Ε., είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές Βιομηχανίες παραγωγής και εμφιάλωσης Οινοπνευματωδών Ποτών, Αναψυκτικών και Φυσικού Μεταλλικού Νερού, με έδρα το Αίγιο Αχαΐας.

Αθήνα, 28 Νοεμβρίου 2017: Oλοκληρώθηκε με επιτυχία η αξιολόγηση της SingularLogic από την LIFERAY και η πιστοποίησή της ως Liferay Silver Service Partner. Η πιστοποίηση αφορά στο σχεδιασμό και ανάπτυξη προηγμένων διαδικτυακών λύσεων (Β2Β, Β2C, G2B, G2C) και υπηρεσιών, βασισμένων στην LIFERAY Digital Experience πλατφόρμα.

Αθήνα, 23 Νοεμβρίου 2017: Από την SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG,  ανακοινώνεται η αποχώρηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας κ. Σταύρου Κρασαδάκη. Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ευχαρίστησε τον  κ. Κρασαδάκη για τις υπηρεσίες του, καθώς υπήρξε στέλεχος της εταιρείας για μακρά περίοδο, συμβάλλοντας στην ανάπτυξή της σε πολλούς τομείς της ελληνικής και διεθνούς αγοράς πληροφορικής.

Αθήνα, 15 Νοεμβρίου 2017: Η εταιρεία KONTOS ENTERPRISES LTD επέλεξε για τη μηχανογράφησή της την επιχειρηματική εφαρμογή Galaxy ERP της SingularLogic, που περιλαμβάνει Εμπορική, Οικονομική Διαχείριση και Παραγωγή για 10 χρήστες.

Αθήνα, 13 Νοεμβρίου 2017: Η SingularLogic αναλαμβάνει την υλοποίηση του έργου Oracle Customer Experience – Sales Cloud, για λογαριασμό της εταιρείας ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.. Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα στους τομείς της Μεταλλουργίας, των Έργων EPC, Ηλεκτρικής Ενέργειας και Εμπορίας Φυσικού Αερίου, ενώ παράλληλα διαθέτει σημαντική διεθνή δραστηριότητα.

 

Σελίδες