Δελτία Τύπου

Νέο Διοικητικό συμβούλιο στην SingularLogic. Στρατηγική και προοπτικές.

Η SingularLogic, η Space Hellas και η Epsilon Net ανακοινώνουν ότι πραγματοποιήθηκε η εκλογή και η συγκρότηση σε σώμα, του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της SingularLogic, το οποίο απαρτίζεται από τα παρακάτω μέλη:

Σπυρίδων Μανωλόπουλος, Πρόεδρος

Βασιλική Αναγνώστου, Αντιπρόεδρος

Ιωάννης Μίχος, Διευθύνων Σύμβουλος

Ιωάννης Μερτζάνης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος

e-books

Η SingularLogic πραγματοποίησε εκπαιδεύσεις για την υπηρεσία e-booksγια τα myDATA, στο δίκτυο Συνεργατών της και στα Λογιστικά Γραφεία

SingularLogic myCloud

SingularLogic myCloud πρωτοποριακή πλατφόρμα υπηρεσιών Software as a Service, για Επιχειρήσεις και Δημόσιο

ChildRescue Εφαρμογή | Καινοτομία για την Έρευνα και Εντοπισμό Αγνοούμενων Παιδιών                                

Η SingularLogic και η Sparkle διευρύνουν τη στρατηγική τους συνεργασία για την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών Cloud

Η SingularLogic πραγματοποίησε διαδραστικό Webinar με θέμα «Galaxy Enterprise Mobility» για το δίκτυο Συνεργατών της

Με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον το δίκτυο Συνεργατών της SingularLogic παρακολούθησε, την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020, διαδραστικό Webinar για τις δυνατότητες Mobility που παρέχει η πλατφόρμα Galaxy στις επιχειρήσεις.

SingularLogic | Ενημέρωση σχετικά με τον COVID-19

Αγαπητοί Πελάτες και Συνεργάτες,

Στο πλαίσιο των κρίσιμων εξελίξεων της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στη χώρα μας, στη SingularLogic έχουμε υιοθετήσει μία σειρά προληπτικών μέτρων που στοχεύουν στην προστασία των εργαζομένων μας, στην αδιάλειπτη παροχή υπηρεσιών και υποστήριξη των πελατών μας, αλλά και στην προσπάθεια περιορισμού της μετάδοσης του COVID-19.

Περισσότερα από 3.500 στελέχη επιχειρήσεων και λογιστές παρακολούθησαν τα webinars της SingularLogic, για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. και τη νέα cloud υπηρεσία SingularLogic e-books

Η SingularLogic και η θυγατρική της SenseOne, στη διεθνή έκθεση IoT Solutions World Congress 2019

H SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG και η θυγατρική της SenseOne συμμετέχουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφαία διεθνή έκθεση IoT Solutions World Congress,  που διεξάγεται στη Βαρκελώνη, 29 – 31 Οκτωβρίου, στο εθνικό περίπτερο Hall 2, Street E, Stand 525.

Ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος αναλαμβάνει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στη SingularLogic

Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, ανακοινώνει ότι ο κ. Γιάννης Θεοδωρόπουλος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, κατόπιν της αποχώρησης του κ. Γιώργου Κωνσταντόπουλου. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε τον κ. Κωνσταντόπουλο για τη συνδρομή του στην πορεία της εταιρείας κατά τη διάρκεια της θητείας του και του ευχήθηκε καλή πορεία στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Σελίδες