Δελτία Τύπου

SingularLogic myCloud

SingularLogic myCloud πρωτοποριακή πλατφόρμα υπηρεσιών Software as a Service, για Επιχειρήσεις και Δημόσιο

ChildRescue Εφαρμογή | Καινοτομία για την Έρευνα και Εντοπισμό Αγνοούμενων Παιδιών                                

Η SingularLogic και η Sparkle διευρύνουν τη στρατηγική τους συνεργασία για την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών Cloud

Η SingularLogic πραγματοποίησε διαδραστικό Webinar με θέμα «Galaxy Enterprise Mobility» για το δίκτυο Συνεργατών της

Με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον το δίκτυο Συνεργατών της SingularLogic παρακολούθησε, την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020, διαδραστικό Webinar για τις δυνατότητες Mobility που παρέχει η πλατφόρμα Galaxy στις επιχειρήσεις.

SingularLogic | Ενημέρωση σχετικά με τον COVID-19

Αγαπητοί Πελάτες και Συνεργάτες,

Στο πλαίσιο των κρίσιμων εξελίξεων της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στη χώρα μας, στη SingularLogic έχουμε υιοθετήσει μία σειρά προληπτικών μέτρων που στοχεύουν στην προστασία των εργαζομένων μας, στην αδιάλειπτη παροχή υπηρεσιών και υποστήριξη των πελατών μας, αλλά και στην προσπάθεια περιορισμού της μετάδοσης του COVID-19.

Περισσότερα από 3.500 στελέχη επιχειρήσεων και λογιστές παρακολούθησαν τα webinars της SingularLogic, για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. και τη νέα cloud υπηρεσία SingularLogic e-books

Η SingularLogic και η θυγατρική της SenseOne, στη διεθνή έκθεση IoT Solutions World Congress 2019

H SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG και η θυγατρική της SenseOne συμμετέχουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφαία διεθνή έκθεση IoT Solutions World Congress,  που διεξάγεται στη Βαρκελώνη, 29 – 31 Οκτωβρίου, στο εθνικό περίπτερο Hall 2, Street E, Stand 525.

Ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος αναλαμβάνει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στη SingularLogic

Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, ανακοινώνει ότι ο κ. Γιάννης Θεοδωρόπουλος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, κατόπιν της αποχώρησης του κ. Γιώργου Κωνσταντόπουλου. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε τον κ. Κωνσταντόπουλο για τη συνδρομή του στην πορεία της εταιρείας κατά τη διάρκεια της θητείας του και του ευχήθηκε καλή πορεία στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Εθνικές εκλογές 2019: Ρεκόρ ταχύτητας στη συλλογή και μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η συγκέντρωση και μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων των Εθνικών Εκλογών 2019, που είχε αναλάβει η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, για λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών. 

Ταχύτητα, Αξιοπιστία και Καινοτομίες στις Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019

  • 12.000 tablets και 4.700 κινητά επιτάχυναν σημαντικά την ενημέρωση
  • 4.000.000 μοναδικούς επισκέπτες δέχτηκε το βράδυ της Α’ Κυριακής, μεταξύ 19:00 έως 24:00, το site των εκλογών, με το 70% εξ’ αυτών να έχουν κάνει χρήση mobile συσκευής  

 

Σελίδες