Εκδηλώσεις / Χορηγίες

IOT Solutions World Congress 2019

H SingularLogic και η  θυγατρική της SenseOne συμμετείχαν για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια στη διεθνή έκθεση “IoT Solutions World Congress” στη Βαρκελώνη στις 29-31 Οκτωβρίου 2019, στο Εθνικό περίπτερο, Hall P2, Street E, Stand 525.  Την εθνική συμμετοχή διοργάνωσε o εθνικός φορέας Enterprise Greece σε συνεργασία με την Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Αναδυόμενων Τεχνολογιών (HETIA) και την υποστήριξη του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ).

4ο EU ARAB WORLD SUMMIT

H SingularLogic και η SenseOne, συμμετείχαν ως Gold Sponsors στο 4ο EU-Arab World Summit "A Strategic Partnership”, ένα από τα σημαντικότερα forums για τον Πολιτικό και Οικονομικό διάλογο μεταξύ των χωρών της Ευρώπης και του Αραβικού κόσμου. Το Eu-Arab World Summit διεξήχθη στις 29-30/10/2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

 

IT Directors Forum

H SingularLogic συμμετέχει ως χορηγός στο 14ο IT DIRECTORS FORUM που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23.10.2019 στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια του Forum θα αναλυθούν οι σημερινές και επόμενες Τεχνολογίες, Λύσεις και Πρακτικές Πληροφορικής, οι οποίες μπορούν να αναβαθμίσουν τόσο την ενδοεπιχειρησιακή λειτουργία, το συντονισμό και παραγωγικότητα των ανθρώπων, όσο και εν τέλει την ικανοποίηση των πελατών.

1o Restart mAI City Conference

H SingularLogic και η SenseOne χορηγοί στο 1ο Restart mAI City Conference

Η SingularLogic συμμετείχε, μαζί με την θυγατρική της SenseOne, ως χορηγός στο 1ο Restart mAI City Conference, που διεξήχθη στα Τρίκαλα στις 26 -28 Σεπτεμβρίου 2019. Το συνέδριο είχε βασικό στόχο να φέρει σε επαφή το σύνολο των Δημοτικών Αρχών της χώρας, με άμεσα εφαρμόσιμες και λειτουργικές τεχνολογικές λύσεις, προκειμένου να μετασχηματιστούν οι πόλεις σε πιο φιλικές, λειτουργικές, σύγχρονες και ασφαλείς.

4ο Smart Cities – Digital Citizens

H SingularLogic και η SenseOne Bronze Sponsors στο 4ο συνέδριο “Smart Cities – Digital Citizens”

H SingularLogic συμμετείχε, μαζί με την θυγατρική της SenseOne, ως Bronze Sponsors στο 4ο συνέδριο “Smart Cities – Digital Citizens” που διεξήχθη στις 25 & 26 Ιουνίου 2019 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Hotel.  Στο συνέδριο στελέχη από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς παρουσίασαν εμπειρίες, τεχνογνωσία, απόψεις, προτάσεις αλλά και καλές πρακτικές αναδεικνύοντας τα σύγχρονα μέσα σχεδιασμού Ελληνικών «Έξυπνων Πόλεων».

2nd InvestGR Forum 2019: Foreign Investments in Greece

H SingularLogic ”Greek Ambassador” στο 2o InvestGR Forum 2019: Foreign Investments in Greece

H SingularLogic συμμετείχε ως ”Greek Ambassador” στο 2o InvestGR Forum 2019: Foreign Investments in Greece, το οποίο διεξήχθη στις 11 Ιουνίου 2019 στο Ξενοδοχείο Athens Hilton.

Στο forum συμμετείχαν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, των κομμάτων, στελέχη ξένων εταιρειών, ακαδημαϊκοί και ειδικοί, οι οποίοι παρέθεσαν τις προτάσεις του για τη δημιουργία ενός πλαισίου φιλικού προς τις ξένες επενδύσεις.

 

 

5th Facility Management Conference

H SingularLogic και η SenseOne χορηγοί στο 5ο Facility Management Conference 

H SingularLogic και η θυγατρική της SenseOne, συμμετείχαν ως χορηγοί στο 5ο Facility Management Conference που διεξήχθη στις 20 Μαρτίου 2019 στην Αθήνα.

7o Smart Cities Conference

H SingularLogic συμμετείχε, μαζί με την θυγατρική της SenseOne, ως χορηγός στο 7o Smart Cities Conference, που διεξήχθη στο Ίδρυμα Ευγενίδου στις 13 Μαρτίου 2019. Ο στόχος του συνεδρίου είναι να ενημερώσει και να μεταφέρει τεχνογνωσία στους εκπροσώπους του Δημόσιου Τομέα και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε ό,τι αφορά στις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις, ώστε να αξιοποιηθούν και να επιτύχουν έξυπνη αστική ανάπτυξη.

Modern Business Forum 2019 | Romania

Η SingularLogic Gold χορηγός στο Modern Business Forum 2019 

Η SingularLogic, στρατηγικός συνεργάτης της Oracle, συμμετείχε ως CX Gold χορηγός στο "Modern Business Forum 2019" που διοργάνωσε η Oracle στο Βουκουρέστι στις 20 Φεβρουαρίου του 2019.

Water Conference 2018

H SingularLogic και η SenseOne χορηγοί στο Water Conference 2018 

H SingularLogic και η θυγατρική της SenseOne, συμμετείχαν ως χορηγοί στο Water Conference 2018 που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, στην Αθήνα.

Σελίδες