Εκδηλώσεις / Χορηγίες

4ο Smart Cities – Digital Citizens

H SingularLogic και η SenseOne Bronze Sponsors στο 4ο συνέδριο “Smart Cities – Digital Citizens”

H SingularLogic συμμετείχε, μαζί με την θυγατρική της SenseOne, ως Bronze Sponsors στο 4ο συνέδριο “Smart Cities – Digital Citizens” που διεξήχθη στις 25 & 26 Ιουνίου 2019 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Hotel.  Στο συνέδριο στελέχη από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς παρουσίασαν εμπειρίες, τεχνογνωσία, απόψεις, προτάσεις αλλά και καλές πρακτικές αναδεικνύοντας τα σύγχρονα μέσα σχεδιασμού Ελληνικών «Έξυπνων Πόλεων».

2nd InvestGR Forum 2019: Foreign Investments in Greece

H SingularLogic ”Greek Ambassador” στο 2o InvestGR Forum 2019: Foreign Investments in Greece

H SingularLogic συμμετείχε ως ”Greek Ambassador” στο 2o InvestGR Forum 2019: Foreign Investments in Greece, το οποίο διεξήχθη στις 11 Ιουνίου 2019 στο Ξενοδοχείο Athens Hilton.

Στο forum συμμετείχαν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, των κομμάτων, στελέχη ξένων εταιρειών, ακαδημαϊκοί και ειδικοί, οι οποίοι παρέθεσαν τις προτάσεις του για τη δημιουργία ενός πλαισίου φιλικού προς τις ξένες επενδύσεις.

 

 

5th Facility Management Conference

H SingularLogic και η SenseOne χορηγοί στο 5ο Facility Management Conference 

H SingularLogic και η θυγατρική της SenseOne, συμμετείχαν ως χορηγοί στο 5ο Facility Management Conference που διεξήχθη στις 20 Μαρτίου 2019 στην Αθήνα.

7o Smart Cities Conference

H SingularLogic και η SenseOne χορηγοί στο 7o Smart Cities Conference

Modern Business Forum 2019 | Romania

Η SingularLogic Gold χορηγός στο Modern Business Forum 2019 

Η SingularLogic, στρατηγικός συνεργάτης της Oracle, συμμετείχε ως CX Gold χορηγός στο "Modern Business Forum 2019" που διοργάνωσε η Oracle στο Βουκουρέστι στις 20 Φεβρουαρίου του 2019.

Water Conference 2018

H SingularLogic και η SenseOne χορηγοί στο Water Conference 2018 

H SingularLogic και η θυγατρική της SenseOne, συμμετείχαν ως χορηγοί στο Water Conference 2018 που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, στην Αθήνα.

“CX Omnichannel Complexity. Simplified.”  στο LIFERAY Roadshow Greece 2018, στις 27 Νοεμβρίου.

Η Liferay σε συνεργασία με τη SingularLogic και την Technopolis SA, Silver και Platinum Service Partners της Liferay αντίστοιχα, διοργανώνουν το LIFERAY Roadshow Greece 2018, στην Αθήνα στις 27 Νοεμβρίου.

13th IT DIRECTORS FORUM 2018 | TECH @ CORE

H SingularLogic χορηγός στο 13ο IT DIRECTORS FORUM

H SingularLogic συμμετείχε ως χορηγός στο 13ο IT DIRECTORS FORUM, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2018, με ομιλία του κ. Γιώργου Αποστολάκη, Γενικού Διευθυντή Integrated Services & Solutions Division στη SingularLogic, με θέμα "Activating your Digital Business”

 

3ο EU ARAB WORLD SUMMIT

H SingularLogic και η SenseOne Silver Sponsors στο 3ο EU ARAB WORLD SUMMIT

H SingularLogic και η SenseOne, συμμετείχαν ως Silver Sponsors στο 3ο EU ARAB WORLD SUMMIT, ένα από τα σημαντικότερα forums για τον Πολιτικό και Οικονομικό διάλογο μεταξύ της Ευρώπης και των χωρών MENA (Middle East North Africa). Το Summit διεξήχθη στις 29-30/10/2018, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

 

IOT Solutions World Congress 2018

H SingularLogic και η SenseOne στη διεθνή έκθεση “IoT Solutions World Congress” 

Σελίδες