Συνεντεύξεις

Το ενοποιημένο πληροφοριακό σύστημα Galaxy της SingularLogic, στέκεται αρωγός στην ανάπτυξη του Συνεταιρισμού, που αποτελεί ένα πρότυπο μοντέλο συνεταιριστικής λειτουργίας.

Ο Γιάννης Τσόγκρης, Head of Health & Insurance Commercial Segment, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Insurance World, μιλά για τα οφέλη που αποκομίζουν οι ασφαλιστικές εταιρείες από τον ψηφιακό μετασχηματισμό και από την εφαρμογή των λύσεων της SingularLogic.

Σύμφωνα με τον Γ. Τσόγκρη οι επενδύσεις στις νέες τεχνολογίες προσδίδουν αξία και κατά τεκμήριο επιστρέφουν πολλαπλά τα κεφάλαια που δαπανώνται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. 

   

Ο Σταύρος Κρασαδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της SingularLogic, μιλά στο περιοδικό Netweek για το τριετές πλάνο της εταιρείας που περιλαμβάνει παρουσία στο εξωτερικό, ενδυνάμωση σε συγκεκριμένους τομείς και αγορές και επίτευξη επιθυμητών ρυθμών ανάπτυξης.

" Big data, mobility, και ΙοΤ (Internet of Things) οι μεγάλες ευκαιρίες της αγοράς " δηλώνει μεταξύ άλλων ο κ. Σταύρος Κρασαδάκης Διευθύνων Σύμβουλος της SingularLogic, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Infocom αναλύοντας το όραμα και τη στρατηγική της εταιρείας. 

"Ο προσανατολισμός μας είναι αυτός της εξωστρέφειας" δηλώνει, μεταξύ άλλων για τη SingularLogic, σε συνέντευξη στην ειδική έκδοση Reporter της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" ο Διευθύνων Σύμβουλος" της εταιρείας Σταύρος Κρασαδάκης.   

Η Τέτα Σταμάτη μιλά στο περιοδικό Retail Business για τη σημασία της επένδυσης των επιχειρήσεων Λιανικής σε πληροφοριακά συστήματα και τις λύσεις της SingularLogic.

Αναφέρει σχετικά: "η SingularLogic απαντά στις προκλήσεις της αγοράς λιανικής με μια συνεκτική προϊοντική στρατηγική, με άξονες τη διασφάλιση της ταχύτητας και ορθότητας των εσωτερικών διαδικασιών του καταστήματος, την αξιοποίηση των υφιστάμενων υποδομών ώστε να περιοριστεί το κόστος υλοποίησης, την ενοποίηση των υποσυστημάτων του καταστήματος και τη διασφάλιση του επιχειρηματικού πλάνου" . 

Με κεντρικό μήνυμα "Do you speak Future?" ο Μιχάλης Καριώτογλου,  Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SingularLogic, μιλά σε ειδικό αφιέρωμα του "Time Magazine" για τη δραστηριότητα, τα σχέδια και τις προοπτικές της εταιρείας.    

Η Τέτα Σταμάτη, Unit Manager Business Development & Presales της SingularLogic, μιλά στο Retail Business για την αναγκαιότητα και την αναγνωρισμένη σημασία των λύσεων επιχειρηματικής ευφυίας στο λιανεμπόριο.     

Ο Μιχάλης Καριώτογλου και ο Αλέξης Δρυμιώτης αναλύουν τα μυστικά της ηλεκτρονικής μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων στην εφημερίδα "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"

Δέστε το Video εδώ

"Εκλογικές Ιστορίες με καινοτομίες και απρόοπτα" ονομάζεται το αφιέρωμα που έκανε η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"  για το έργο της συγκέντρωσης και μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων από το 1981 έως σήμερα. 

Δείτε το video εδώ 

Σελίδες